Uit Recreatief Totaal

Yurts, exclusief Glamping Concept wegens bedrijfsbeëindiging aangeboden

Geplaatst op: 27 oktober 2022

Texel Yurts, biedt unieke verblijfsaccommodaties ter overname aan vanwege de aanstaande bedrijfsbeëindiging ivm het bereiken van de persioengerechtigde leeftijd zonder bedrijfsopvolging. De behoefte bij de consument naar een bijzondere verblijfsaccommodaties, met volop natuurbeleving, staat volop in de belangstelling. Op dit marktsegment van Eco Stay speelt het unieke concept van de Yurts in en daarmee trendsetter met de opkomst van ‘Ecolodges, Woodies en Tiny Houses’ dan ook nadrukkelijk in.

Buitenkans

De Yurts zijn gemiddeld zo’n 7 a 14 jaar in gebruik gedurende de zomer periode. Tijdens de herfst en de wintermaanden in een droge opslag inclusief het volledige traditionele interieur. De verwachte levensduur bedraagt zeker nog tien jaar bij zorgvuldig beheer. Texel Yurts biedt aan ter overname acht tenten met diameters van 5x7m en 3x6m diameter a ca. 8m3. Het eventuele toekomstig onderhoud en service aan deze accommodaties wordt gegarandeerd door betrouwbare serviceorganisatie. Transport, opslag en op- en afbouw komen uiteraard voor koper. De gemiddelde jaaropbrengst (5 maanden verhuur) bedraagt € 17.500/ € 20.000.—per accommodatie.

Yurts binnen inventaris

Compleet met inventaris:

Oppervlakte 7 meter Yurts is 40 m2 (5 stuks) – 7 meter staat voor diameter. Hiervan zijn er 4 compleet ingericht voor 4 personen en 1 met alleen vloer, houtkachel en keukenblok. Oppervlakte 6 meter Yurts is 30 m2 (3 stuks) – 6 meter staat voor diameter. Hiervan is er 1 stuks compleet voor 4 personen ingericht en 1 Yurts voor 2 personen. Alle Yurts zijn inclusief houten vloer en houtfornuis met schoorsteenpijp en keukenblok met zinken aanrechtblad, koperen spoelbak en messing waterpomp. Set van 3 gietijzeren pannen en koekenpan; servies, bestek, elektrische waterkoker en koelkast. Tafel met 2 stoelen en een bankje. Bedden, lattenbodems, matrassen, dekbedden (wol) en kussens en 3 sets bedlinnen. Lampen, kleden en vachten. Kast en kisten. Geleverd met houten vloeren.

Bieden mag

Wilt u begin volgend jaar starten met een uniek Eco Glamping Concept dan kunt u contact opnemen met ondergetekende Hans van Leeuwen – Pleisureworld. Hans is al jarenlang trouwe gast bij Texel Yurts en ontwikkelaar van unieke belevenis concepten. Wij zijn van mening met de juiste aanpak dat veel locaties in Nederland en daarbuiten een enorme sprong kunnen maken door de komst van deze unieke verblijfsaccommodaties.

Interesse in de Yurts?

U kunt Hans van Leeuwen bereiken op 06-53394506 of stuur een e-mail aan [email protected].

Voor meer informatie verwijzen wij u naar de website van texelyurts.nl


Lovende reviews

Wat leuk om in een Yurts te logeren! Ze zijn prachtig. Perfect voor een weekje onthaasten. De omgeving is ook zeer de moeite waard.


Het was een knusse ervaring in de Yurts. Gezellig vuur maken en spelletjes spelen terwijl de regen op het dak tikt. Toen het weer mooi was heerlijk buiten in de klapstoeltjes van het duinland genoten. Ik kan het aanraden


Voor de derde maal hebben we hier gelogeerd en wederom een topervaring. Onze jongens van inmiddels 18 en 16 jaar oud twijfelen niet, ze gaan graag mee. De sfeer en stilte in de Yurts, de aangename warmte van de kachel en de prachtige duinen in de achtertuin, maken dat we graag nog een keer komen. Dank je wel Piet en Ina voor zo’n fantastische vakantiegelegenheid.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.