Adverteren

Wij geloven in gericht adverteren en exposure inzetten.

Uw bedrijf of dienst ook onder de aandacht brengen binnen deze sector? Met onze crossmedia-pakketten bieden wij u diverse vormen van aandacht binnen de juiste doelgroep. Dit doen wij via onze on- en offline kanalen.

Het platform Recreatief totaal bestaat uit:

  • Magazine Recreatief totaal – verschijnt 6 x per jaar
  • Website www.recreatieftotaal.nl – 36.000 unieke bezoekers per jaar
  • Social Media – via LinkedIn
  • Digitale nieuwsbrief Recreatief totaal – verschijnt 6x per jaar

Zorg dat u ook opgemerkt wordt binnen de sector, neem contact met ons op voor de mogelijkheden!
Contactpersoon Michiel Bodewes | T. 0591 – 21 04 04 | [email protected]


Adverteren

Adverteren in het magazine is mogelijk middels een hele pagina A4 of een halve pagina A4. Deze formaten kunnen éénmalig worden geplaatst of uiteraard op contract.


Bedrijvenindex

Een vermelding in de bedrijvenindex op de website, een “visitekaartje” deze bevat het bedrijfslogo, bedrijfsnaam, adresgegevens. Maar er kan een bedrijfsprofiel/reportage aan gekoppeld worden, met foto’s en een tekst over uw bedrijf. Plaatsingen op de website gaan per jaar.


Banners

Op de website is het mogelijk om banners te plaatsen, hiervoor zijn verschillende opties. Banners op onze website zijn zichtbaar naast de artikelen en de bedrijvenindex. Vraag hiervoor naar de mogelijkheden.

Nieuws/noviteiten

Recreatief Totaal is altijd op zoek naar bijzondere ontwikkelingen in de branche en aangrenzende branches. Bijzondere plannen, ideeën en denkbeelden bieden wij in ons vakblad en op de website een podium. Mocht u iets interessants te melden hebben dan vernemen wij dat graag.

Meer informatie

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Michiel Bodewes (Account Manager), tel.: 0591 – 21 04 04 ook kunt u natuurlijk contact opnemen via het contactformulier.