Productnieuws

Waar speelde jij toen je 10 was?

Geplaatst op: 26 april 2018

Een fijne herinnering is een waardevol bezit, dat geldt in het bijzonder voor de herinneringen uit je jeugd. Wat speelde je toen?

Wie was jij – ja, niet echt natuurlijk – de cowboy of de indiaan? Bouwde je hutten of keek je juist toe? Wat zijn jouw dierbaarste speelherinneringen?

Speelruimte maken gaat over het maken van leuke speelherinneringen en vooral over hoe we zorgen dat de komende generaties terugkijken op een speelse jeugd. Een jeugd waarbij de openbare ruimte en de speelplekken uitdaagden om steeds verder-harder-hoger-sneller te gaan. Plekken om steeds weer naartoe te gaan en om samen te zijn.

De speelruimteadviseurs van OBB nodigen iedereen van harte uit om jouw herinnering met ons te delen op www.speelherinneringen.nl. Natuurlijk graag met een foto: uit archief, van internet of wellicht van Google Street View van hoe het er nu uitziet.

Aan deze pagina zal nog een vrijblijvend onderzoek worden gekoppeld. Wij zijn namelijk nieuwsgierig naar het verband tussen de speelherinneringen en latere interesses, werkvelden, … De vragenlijst hiervoor is nog in ontwikkeling, dus als je hiervoor ideeën hebt, heel graag!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.