Dagrecreatie

Funcha! realiseert drie nieuwe klim- en netadventures in Nederland

Geplaatst op: 16 februari 2021

Dit voorjaar kan de Nederlander op drie locaties actief spelen in een nieuw klimpark of netadventure van Funcha!. Bij Klimrijk Brabant is een extra parcours voor de allerkleinsten opgezet en opent voor de Pasen een nieuw netadventure park. Dit is een speeldoolhof op 15 meter hoogte in de bossen waarbinnen je ongedwongen kunt spelen. Bij Buitengoed de Boomgaard in Bunnik krijgt buitenspelen een nieuwe dimensie en ook in de mergelgrotten in Limburg zal een unieke speelplek openen. Door de pandemie beleeft het buiten zijn en spelen in de natuur een opleving. Recreatiebedrijven voorzien in deze trend en investeren daarom, ook tijdens de crisis, deze nieuwe vorm van spelen.

Kees Jan Verwaal, managing director Funcha!: “Door de pandemie hebben mensen het buitenspelen herontdekt. Al in het voorjaar van 2020 zag je dat men het zat was de hele dag aan een scherm gekluisterd te zijn. Ze gingen massaal naar buiten. Na kilometers wandelen is de behoefte om te spelen groot. Bij kinderen, maar juist ook bij volwassenen. En daar voorziet een klimpark en netadventure uitstekend in.”

Funcha! had als constructiebedrijf in de outdoor sector de primeur met een netadventure en is marktleider in de bouw van klimbossen en ziplines. Wereldwijd leveren ze uitdagende offline avonturen van peuter tot volwassene. De klim- en netparken worden aangebracht in natuurlijke omgeving met minimale schade voor de natuur en zijn – afhankelijk van het aantal bezoekers – binnen enkele jaren rendabel voor dagrecreatie. www.funchaworld.com

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.