Productnieuws

Recreatheek 2.0: een revolutionaire software-update voor de recreatiebranche gaat internationaal

Geplaatst op: 3 maart 2024

Met trots kondigen wij, Recreatheek, voorloper in de ontwikkeling van softwareoplossingen voor de recreatieprofessional, de lancering aan van Recreatheek 2.0. Deze meest recente versie, ontwikkeld in samenwerking met de softwareontwikkelaar Frisbee uit Vlissingen, markeert een belangrijke stap voorwaarts in het ondersteunen van campings en recreatieondernemingen, niet alleen in Nederland maar ook op de internationale markt.

Deze update is een mijlpaal voor ons en voor onze honderden tevreden klanten die vertrouwen op Recreatheek voor het samenstellen van animatieprogramma’s, het beheren van de verhuur van faciliteiten en de verkoop van voedsel en snacks. Deze ontwikkeling zet nieuwe normen voor de toekomst van recreatiemanagement.

Innovatie en flexibiliteit met Recreatheek 2.0
We hebben Recreatheek volledig vernieuwd met de nieuwste technologieën en hebben het beschikbaar gemaakt in vijf talen, waardoor het de Europese standaard voor recreatiebeheer wordt. Deze geavanceerde softwareoplossing biedt flexibele abonnementsopties en maatwerk in modules zoals programmering, reserveringen en bestellingen, wat het beheer van activiteiten en faciliteiten met ongekende eenvoud en efficiëntie mogelijk maakt.

Technologie die verbindt
Met de nieuwe standaard voor integratie en gebruiksgemak door ondersteuning voor koppelingen met app-aanbieders, websitebouwers, en met onze eigen webapp en QR-codes, biedt Recreatheek een naadloze ervaring voor jou en je gasten. We koppelen natuurlijk met betaalsystemen zoals Mollie, maar zorgen ook voor een naadloze verbinding met verschillende reserveringssystemen zoals Booking Experts of Recreanet. 

Aanpasbare taalinstellingen en gebruikersrechten zorgen ervoor dat elk teamlid efficiënt kan werken. Een ingebouwde vertaalmodule vergemakkelijkt snelle vertaling van ingevoerde teksten, waardoor communicatie met internationale gasten vloeiend verloopt.

Een vernieuwde kijk op management
Het bijgewerkte frontoffice systeem biedt heldere inzichten in inschrijvingen, verhuurde faciliteiten en bestellingen. Het dashboard biedt directe toegang tot essentiële managementinformatie, die eenvoudig geëxporteerd kan worden voor analyse of rapportage. De vernieuwde database maakt het nog eenvoudiger om eigen activiteiten toe te voegen en te personaliseren, wat bijdraagt aan het gemak van het samenstellen en publiceren van animatieprogramma’s.

Een grote stap voorwaarts met Recreatheek 2.0
De lancering van Recreatheek 2.0 is een belangrijke mijlpaal in onze voortdurende missie om recreatieondernemingen optimaal te ondersteunen. Peter Brouwer en Richard Otten, de grondleggers van Recreatheek, zijn buitengewoon trots op deze ontwikkeling. Ze benadrukken dat Recreatheek 2.0 niet alleen onze Nederlandse klanten beter ondersteunt waar grote namen zoals Marveld, de Zandstuve, Europarcs en de Achterste Hoef al jaren vertrouwen op onze dienstverlening, maar we zijn ook klaar om internationale markten nog beter te bedienen, te beginnen met Frankrijk en Italië, waar we al samenwerkingen hebben lopen, o.a. met Vacanze Col Cuore. 

Over Recreatheek
Als marktleider in het leveren van softwareoplossingen voor de recreatieprogramma’s, blijft Recreatheek zich inzetten voor innovatie en klanttevredenheid. Wij zijn toegewijd aan het transformeren van de manier waarop recreatieondernemingen opereren, met een constante focus op verbetering en efficiëntie.

Voor meer informatie over Recreatheek en onze nieuwste software-update, bezoek onze website op www.recreatheek.nl of neem contact op via [email protected] en ontdek hoe Recreatheek 2.0 jouw recreatiebeheer kan optimaliseren en transformeren. Welkom bij de toekomst van recreatiemanagement.

Bron: Recreatheek

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.