Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Het vakantiepark van de toekomst

12 juni 2018

Vakdag voor camping – bungalowpark – glamping – groepsaccommodatie – thema hotel

Camping en bungalowpark veranderen in Holiday Resort. De attractie waarde kruipt steeds dichter naar elkaar toe waar de traditionele camping steeds meer klandizie dreigt te verliezen en er het attractiepark als een geduchte concurrent bij krijgt. Het waterpretpark, Family Entertainment Center of nieuwe horeca formule zijn in opkomst!

De kleinere accommodatie verschaffers moeten zich meer laten gelden met unieke Glamping Accommodaties of gaan verbreden met retail activiteiten zoals bijvoorbeeld streekproducten. Belangrijk speerpunt is het opkomend toerisme niet alleen uit onze omringende landen maar zelfs van heel ver weg. Wat gaan we doen met de anderhalf miljoen Chinezen? Hoe gaan wij onze dienstverlening vergroten en zijn we on-line nog wel boekbaar?

Wilt u de boot niet missen, bezoek dan de Vakdag ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’ en laat u inspireren. Disrupters veroveren de markt ala AirBnB of Uber maar ook Thuisbezorgd zijn bedreigingen van een ander kaliber. Weet op tijd uw bakens te verzetten. Luister naar uw gasten en weet ze te verassen.

Benieuwd naar uw eigen kansen in deze markt? Meld u dan aan voor de Vakdag ‘Het Vakantiepark van de Toekomst’ met inspirerende sprekers, workshops en de laatste innovaties & trends.

Gegevens

Datum:
12 juni 2018
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
,
Site:
http://hetvakantieparkvandetoekomst.nl/

Organisator

PleisureworldNRIT
Telefoon
085-0475700
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Recreatiepark TerSpegelt
Postelseweg 88
Eersel, 5521 RD Nederland
+ Google Maps