Dagrecreatie

Zero55 Enschede: Innovatief indoor activiteiten centrum

Geplaatst op: 10 juli 2018 Geschreven door Walter Jonker, www.pretwerk.nl

Op 20 december 2017 opende ZERO55 Enschede haar deuren voor het publiek. Het bedrijf wordt geëxploiteerd door Accres uit Apeldoorn, die in de regio meerdere recreatieprojecten in beheer heeft. Het nieuwe activiteitencentrum is volledig gethematiseerd in een futuristische stijl. Gasten kunnen bij ZERO55 zeven dagen per week terecht voor E-Karten, Lasertag, Space Exit en VR Racing. Stuk voor stuk activiteiten waarbij adrenaline gegarandeerd is!

Duurzaam & innovatief
ZERO55 heeft bewust gekozen voor E-Karten, omdat het duurzaam is en aansluit bij het futuristische thema. Bovendien is E-Karten toegankelijk voor kinderen (vanaf 135 cm) en daarmee is ZERO55 ook interessant voor families en gezinnen. Met Space Exit laat ZERO55 haar innovatieve kant zien. Deze activiteit duurt een kwartier, waarin je met twee tot vier spelers een interactieve speluitdaging volbrengt. Een actievere variant op een escape room waarbij vier afwisselende rooms zijn te boeken. Met de Space Exit room “The Climbing Wall” had ZERO55 Enschede eind vorig jaar de primeur in Nederland.

VR Racing is de laatste aanwinst van ZERO55 waarbij 2 tot 8 spelers in een multiplayer modus tegen elkaar kunnen racen in een virtual reality wereld. Compleet met racestoel, stuur, pedalen en VR bril, uniek in Nederland.

Go Planet Parc
Het nieuwe activiteitencentrum is te vinden op het Go Planet Parc, een entertainment boulevard die goed bereikbaar is met auto, fiets en OV. Bovendien zijn er volop mogelijkheden voor groepsarrangementen waarbij de activiteiten van ZERO55 gecombineerd kunnen worden met activiteiten zoals schaatsen, bumperbal, bowlen, duiken, vergaderen, buffetten en meer.

Nieuwsgierig? Neem een kijkje op de site.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.