Bedrijfsnieuws

Winters & Eikenaar nieuwe eigenaar van Eezo Leisure Connected

Geplaatst op: 31 augustus 2018

WiFi-concept overgenomen door Winters & Eikenaar

Met ingang van 1 september 2018 neemt telecommunicatiebedrijf Winters & Eikenaar B.V. het WiFi-concept Eezo Leisure Connected over van Hemmink B.V. Het concept dat internet, televisie en multimedia over een stabiele en toekomstvaste netwerkinfrastructuur distribueert, paste niet meer in de huidige business strategie van Hemmink B.V.

Mede-ontwikkelaar concept

Voor Winters & Eikenaar B.V. is Eezo Leisure Connected geen onbekend concept. Directeur Johan Kuiper was tot 1 juli 2018 namelijk Productmanager Connectivity bij Hemmink B.V. Als mede-ontwikkelaar van het concept was hij jarenlang verantwoordelijk voor de productsamenstelling, de leverancierskeuze en de te varen koers. Eezo Leisure Connected kent voor hem dan ook geen geheimen.

Winters & Eikenaar B.V. is al langere tijd actief in de recreatiebranche met onder andere data- en WiFi-netwerken. De overname van Eezo was in deze dan ook een logische stap. Kuiper: “Ik zie er naar uit om Eezo Leisure Connected verder voor te zetten.”

Service & Garantie

Recreatiebedrijven die het concept in het verleden van Hemmink hebben aangeschaft, kunnen vanaf 1 september dus bij Winters & Eikenaar B.V. terecht voor service en garantie op geleverde producten, netwerkuitbreidingen, -wijzigingen en overige vragen. Dit geldt ook voor relaties die vragen hebben over de overige door Hemmink geleverde systemen voor kabeltelevisie en WiF-netwerken.

Winters & Eikenaar

Winters en Eikenaar eigenaar eezo leisure connected

Nieuwe eigenaar Winters & Eikenaar B.V. biedt maatgerichte oplossingen voor in- en uitpandige netwerken op gebied telecommunicatie, audio en beeld. Zij doen dat voor zowel particulieren als telecomoperators. Winters & Eikenaar B.V., ooit gestart als specialist in de aanleg van glasvezel en alle bijbehorende techniek, verzorgt zij  inmiddels alle soorten kabels- en leidingnetwerken. Daarnaast is ze thuis in straatwerk, inmeettechnieken, engineering / ontwerp,  inblaastechniek en staal persen. Meer informatie over Eezo Leisure Connected is te vinden op www.winterseneikenaar.nl en www.eezo.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.