Bedrijfsnieuws

Scoren met je WiFi-netwerk: zo blijft iedereen tevreden

Geplaatst op: 22 juni 2017

Een goedwerkend WiFi-netwerk op het recreatiepark is inmiddels net zo belangrijk als schone faciliteiten en klantvriendelijk personeel. Een ondernemer kan en wil niet meer zonder. Er zijn veel aanbieders in de markt en er is al heel wat gezegd en geschreven over WiFi. Maar in de praktijk heerst nog veel ontevredenheid over de dekking en stabiliteit van het netwerk. Ook leidt de diversiteit en complexiteit in het technologieaanbod tot onzekerheid. Reden voor Eezo Leisure Connected om een vrijblijvende en gratis kennissessie te organiseren om ondernemers en/of medewerkers te ondersteunen bij hun vraagstukken. De kennissessie vindt plaats op 14 september 2017 op Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte.

Expertise
Eezo Leisure Connected is een onderdeel van Hemmink B.V. uit Zwolle. Hemmink is al meer dan 40 jaar actief in de wereld van televisie, datanetwerken en telecom en de medewerkers van Eezo bewegen zich daarin op hoog technologisch niveau. Zij kennen het klappen van de zweep en helpen ondernemers daarom graag verder met hun kennis.

Programma 2017
Het programma van de dag heeft een leerzaam, inspirerend en plezierig karakter, met lezingen over de heersende WiFi-mythes, verdienmodellen en het netwerk van de toekomst. Tijdens de sessie kunnen deelnemers onderling veel ervaringen uitwisselen. Er zijn drie gastsprekers, waaronder Ben Admiraal van Yalp Sport- en Speeltoestellen over spelen van de toekomst, Marcel van den Berg van Hellebrekers Technieken over de nieuwe zwemwaterwet in 2018 en Ted Westenenk over de oorsprong en ontwikkeling van Familievakantiepark Krieghuusbelten. De dag eindigt met een rondleiding en een borrel.

Locatie
De kennissessie vindt plaats op Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte, een 16 hectare grote camping met ruim 300 toeristenplaatsen en 200 vaste kampeereenheden. Daarnaast beschikt het park over verhuurmogelijkheden, een verwarmd zwembad, restaurant en snackbar, een indoor speeltuin, ontelbare buitenspeelplaatsen, inclusief interactieve speeltoestellen. Op het park is begin 2017 een small cell technologie WiFi-netwerk uitgerold.

Kennissessies 2016
In het najaar van 2016 organiseerde Eezo Leisure Connected kennissessies met het thema ‘het (multimedia)netwerk van morgen’. In een open sfeer deelden medewerkers van Eezo hun kennis over datanetwerken en wisselden deelnemers onderling ervaring uit. Onderdeel van het programma waren een brainstorm over de technologische toekomst en een rondleiding op het gastpark. De reviews van deze dagen waren positief. Deelnemers vonden het sparren met vakgenoten en experts prettig en gingen met nieuwe inzichten naar huis.

Inschrijving
Ondernemers en/of medewerkers van recreatieparken zijn welkom om vrijblijvend en gratis deel te nemen aan de sessie. Inschrijven kan op eezo.nl/kennissessie of een mail naar [email protected]. Op deze pagina staat ook de video-impressie van vorig jaar.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.