Bedrijfsnieuws

Eezo Leisure Connected organiseert WiFi-kennissessies met SPIE

Geplaatst op: 3 november 2016

Uit onderzoek van Media:Tijd 2015 blijkt dat Nederlanders dagelijks zo’n 3 uur televisie of online video (on demand) kijken. Daarnaast zijn we 1 uur en 6 minuten per dag actief met bellen, e-mailen, appen, chatten en sociale media.

Dat is een hele belasting voor de netwerkstructuur van het recreatiepark. En de recreatiegast? Die verwacht internet en TV zoals thuis …..

Kennissessies Voor ondernemers die willen weten hoe het (multimedia)netwerk van morgen eruit ziet, organiseren Eezo Leisure Connected en SPIE Infra Network Solutions een kennissessie met een prikkelend en interactief programma. Voor regio noord is dit op 24 november bij Familievakantiepark Krieghuusbelten in Raalte en voor regio zuid is dit op 1 december bij Recreatiepark TerSpegelt in Eersel. Meer informatie en het programma zijn te vinden op http://eezo.nl/kennissessie/

Inschrijven Er is maar beperkt plaats. Ondernemers die zich verzekerd willen zien van een plaatsje kunnen zich kostenloos inschrijven via eezo.nl/kennissessie

Recreatie Vakbeurs Eezo is ook aanwezig op de Recreatie Vakbeurs van 8 tot 10 november in Hardenberg. Op haar stand in hal 5 deelt zij dagelijks haar kennis met recreatieondernemers en -medewerkers die geïnteresseerd zijn in de essentiële succesfacturen van een goed werkend WiFi-netwerk. Ook tijdens het congres “Camping wordt vakantiepark” op 8 november, zal Eezo dit onderwerp aan bod brengen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.