Bedrijfsnieuws

Stabiele internet- en multimediadistributie met Eezo Leisure Connected

Geplaatst op: 17 september 2015

Hemmink introduceert met Eezo Leisure Connected een uniek concept dat internet, televisie en media distribueert over de bestaande coax infrastructuur. Het concept is ontworpen voor recreatieparken, campings en andere plaatsen waar gasten toegang wensen tot het internet en multimedia. Door de small multicell technologie is overbelasting van het netwerk verleden tijd.

Internet en TV zoals thuis
De wereld kan niet zonder TV, internet en multimedia. Onderzoek wees uit dat consumenten gemiddeld 5 uur per dag doorbrengen met digitale media en 4 uur voor de televisie. Voor de netwerkstructuren van recreatieparken een hele belasting. Want de recreatiegast verwacht internet en tv zoals thuis.

Small multicell technologie
Door de small multicell technologie biedt Eezo Leisure Connected een groot aantal access points, waardoor per access point minder gebruikers afgehandeld worden. Dit leidt tot een lagere belasting van het netwerk en levert een stabiele en snelle verbinding op. Voor speciale evenementen die via smartphone, tablet, PC of TV gevolgd worden, biedt Eezo Leisure Connected tevens verrassende flexibiliteit.

Aanbod
Door gebruik te maken van de bestaande coax infrastructuur is er weinig tot geen graafwerk nodig, waardoor de impact van de investering gering blijft. De gebruikte technologie is bewezen, toekomstvast en modulair uit te breiden en biedt een gegarandeerde functionaliteit en borging van specificaties. Zowel grote als kleine recreatieparken bieden hun gasten met Eezo Leisure Connected:
• Stabiel, toegankelijk en professioneel internettoegang met voldoende bandbreedte
• TV en media op traditionele, digitale en streaming gebaseerde diensten
• Weinig tot geen zichtvervuiling door masten of kasten
• Verhoging van klanttevredenheid

Meer informatie
Meer informatie over het Eezo concept en de werkwijze is te vinden op www.eezo.nl.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.