BedrijfsnieuwsUit Recreatief Totaal

Een nieuwe impuls voor Pleisureworld

Geplaatst op: 7 juli 2023 Geschreven door Linda Fijma

Pleisureworld staat binnen de vrijetijdssector al enige tijd bekend als adviesbureau en evenementenorganisator met expertise in dag- en verblijfsrecreatie. Sinds 1980 staat Hans van Leeuwen hier aan het roer. Nu is het tijd om veranderingen door te brengen en het team van Pleisureworld een nieuwe impuls te geven. In gesprek met Leisure Expert Richard de Bruin praat hij ons bij over de vernieuwde weg die zij zijn ingeslagen en wat zijn rol hierin is.

Pleisureworld is met name een adviesbureau, opgericht door Hans van Leeuwen, met experts in leisure in dag- en verblijfsrecreatie en sinds 1980 actief in de vrijetijd branche. De adviezen zijn gericht op meer bezoekers, meer overnachtingen en een langere verblijfsduur met hogere bestedingen. Daarnaast heeft Pleisureword diverse rapporten en boeken uitgebracht en staan zij bekend om events als de Praktijkdagen.

Een team van experts

In gesprek met Richard laat hij ons weten dat Pleisureworld inmiddels een nieuwe website heeft, er nieuwe evenementen op de planning staan en bedrijven zich kunnen aansluiten bij de business club. Daarnaast bestaat het team nu uit meerdere experts uit de vrijetijdssector, die ieder hun eigen expertise meebrengen. “Ik ben enthousiast om te melden dat ik in de toekomst de leiding van Pleisureworld over zal nemen van Hans van Leeuwen. In de tussentijd zal ik me richten op de interne organisatie en het beheer van evenementen en projecten binnen Pleisureworld, terwijl Hans zich blijft concentreren op advieswerk. Uiteraard zal ik mijn eigen draai geven aan alle toekomstige projecten; Hans is immers een uniek individu, en ik streef ernaar mijn eigen unieke stempel te drukken.

Richard vervolgt; “Met meer dan 30 jaar ervaring in de recreatie- en toerismesector, en 20 jaar als directeur van de Stichting Bureau Toerisme, breng ik een schat aan kennis en ervaring mee naar mijn nieuwe rol bij Pleisureworld. Mijn voornaamste verantwoordelijkheden in het verleden – adviseren, organiseren en verbinden – vormen een sterke basis voor mijn toekomstige rol. In de afgelopen maanden heb ik het genoegen gehad om te spreken met veel van de ondernemers waarmee Pleisureworld al jaren samenwerkt. Deze gesprekken hebben me veel energie gegeven en ik kijk ernaar uit om samen met ons team van leisure experts het vernieuwde Pleisureworld vorm te geven. Wij zijn met ons expert team gespecialiseerd in retailtainment, destinatiemanagement, marketing, projectontwikkeling en strategisch advies. Wij helpen ondernemers en overheden met het ontwikkelen en implementeren van innovatieve en effectieve strategieën om de aantrekkelijkheid van bestemmingen te vergroten, de retailervaring te verbeteren en succesvolle projecten te ontwikkelen. We hebben een groot team van experts, met ieder zijn of haar eigen kwaliteiten, gecombineerd met onze diepgaande kennis van de branche en onze passie voor creativiteit en innovatie, zijn wij voor ondernemers de ideale partner om doelen te bereiken en bedrijven te laten groeien.”

Wat kan de vrijetijdssector de komende tijd van Pleisureworld verwachten?

“Bij Pleisureworld zijn we momenteel volop bezig met het afleggen van bedrijfsbezoeken en het uitrollen van hands-on initiatieven, zoals velen van ons gewend zijn. We hebben diverse evenementen gepland dit jaar, waaronder de Glamping tweedaagse en een speciale netwerkbijeenkomst voor onze zakenrelaties. Voor deze gelegenheden trekken we door het land om in elke regio een stimulerende ontmoetingsplek te bieden.

Daarnaast zien we met trots dat het aantal TOP Partners blijft groeien. Deze bedrijven bieden we exclusieve toegang tot ons uitgebreide netwerk, wat tal van voordelen en mogelijkheden oplevert. Bezoek onze website pleisureworld.nl voor meer details over wat we onze TOP Partners te bieden hebben.”

Er is dus veel aan dynamiek, netwerkmogelijkheden en groei te verwachten van Pleisureworld de komende tijd. Wie benieuwd is naar de laatste blogs, opkomende events of meer informatie over de business club wil kan meer informatie vinden op pleisureworld.nl. Heb je vragen? Stuur een email naar [email protected] of bel met Richard de Bruin op 06-25037007.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.