Bedrijfsnieuws

Voor elk recreatiebedrijf een passend reserveringssysteem!

Geplaatst op: 24 november 2019

Stratech heeft al 30 jaar ervaring in het automatiseren van recreatiebedrijven in binnen- en buitenland. Wij helpen jou als recreatieondernemer beter te ondernemen, zodat je meer tijd en aandacht kunt besteden aan je gasten. Dit doen we met onze reserveringssystemen Stratech Booking en Stratech-RCS.

Stratech Booking | Flexibel online reserveringssysteem

Speciaal voor kleinere recreatiebedrijven hebben wij ons nieuwe online reserveringssysteem Stratech Booking ontwikkeld! Met Stratech Booking ben je altijd (online) boekbaar, heb je overal inzicht in je reserveringen, kun je automatisch bevestigingen versturen en heb je maximale flexibiliteit in het toepassen van prijzen en arrangementen. Doordat het reserveringssysteem te gebruiken is op zowel smartphone, tablet als pc, heb je altijd en overal inzicht in de actuele bezetting en kun je vragen van gasten op elk gewenst moment en vanaf elke locatie beantwoorden.

Speciale lanceer- en beursactie!

Omdat we de lancering van Stratech Booking graag met jou willen vieren, hebben we een tijdelijke lanceeractie opgezet: wanneer je nu kiest voor Booking, krijg je de implementatie t.w.v. €599,00 gratis! En dat is nog niet alles! Besluit je tijdens de Recreatie Vakbeurs Hardenberg om Stratech Booking op onze stand direct te bestellen? Dan gebruik je de software de eerste drie maanden gratis!

Stratech-RCS | Alles-in-één reserveringssysteem

Ben je op zoek naar één totaaloplossing door volledige ondersteuning van je bedrijfsvoering en marketing vanuit één systeem? Of het nu gaat om het beheer van je reserveringsadministratie, uitvoer van gastenmarketing, inzicht in je managementinformatie, geautomatiseerde eigenarenafrekening of koppelingen met touroperators en andere leveranciers: ons reserveringssysteem Stratech-RCS ontzorgt je volledig en bied je hierdoor de perfecte oplossing!

Bezoek onze stand!

Benieuwd naar de voordelen van onze reserveringssystemen voor jouw recreatiebedrijf? Graag geven we je een vrijblijvende demonstratie van de mogelijkheden op onze stand 450 tijdens de Recreatie Vakbeurs!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.