Productnieuws

TenZer maakt zoeken en boeken snel & simpel

Geplaatst op: 20 september 2018

TenZer Zoek & Boek

TenZer heeft onlangs een nieuwe website voor haar Zoek & Boek oplossing gelanceerd. “Er zijn diverse aanbieders voor zoek en boek oplossingen, maar zagen ruimte voor verbetering”, aldus John van Slooten, eigenaar van TenZer. “Wij zijn gespecialiseerd in online marketing voor de recreatiebranche waarbij wij ons voornamelijk focussen op het verbeteren van het rendement van een website. Uiteindelijk moet een website meer rendement – en dus boekingen – opleveren en in dat kader een Zoek & Boek module ontwikkeld die verder gaat dan zoeken en boeken. De modules kunnen bijdragen aan een hogere bezetting simpelweg omdat we zorgen dat de bezoekers de juiste informatie op het juiste moment zien.”

Arrangementen en aanbiedingen

Veel campings, vakantieparken en groepsaccommodaties maken gebruik van arrangementen en aanbiedingen. “Toch zijn die soms lastig te vinden en wil een bezoeker eigenlijk alleen díe arrangementen zien die ook daadwerkelijk voor hem van toepassing kunnen zijn. Daarom hebben wij de arrangementen en aanbiedingen verweven in Zoek & Boek en zien bezoekers al snel in hun zoekproces wat de mogelijkheden zijn” aldus John van Slooten.
“Soms wil een eigenaar even een arrangement in de spotlight zetten en dan moet het op diverse pagina’s worden aangepast. Wij hebben hier nu een hele simpele module voor ontwikkeld die op basis van het zoekgedrag een arrangement in de spotlight zet. Het systeem denkt met de bezoeker mee: gebruiksvriendelijk, slim en simpel.”

Voordelen voor de ondernemer en de bezoeker

Zoek & Boek biedt niet alleen veel voordelen voor de bezoekers zoals het snel en simpel online kunnen zoeken en boeken. Ook voor de recreatieondernemer biedt het vele voordelen. Jaarlijks de prijzen op de website bijwerken is bijvoorbeeld niet meer nodig. De prijzen worden rechtstreeks uit het reserveringssysteem gehaald en getoond in een tabel op de website. Daarnaast hoeven arrangementen en/of aanbiedingen enkel in het reserveringssysteem ingevoerd te worden, om vervolgens automatisch op de website te worden getoond. Een ander voorbeeld is dat er alternatieven worden getoond wanneer een object niet beschikbaar is. Zoek & Boek gaat verder dan enkel zoeken en boeken.

Zoek & Boek: Meer boekingen, meer gasten

Afgelopen maanden hebben wij onze nieuwe modules geïntegreerd bij diverse klanten. Aan de hand van diverse meetprogramma’s houden wij nauwgezet in de gaten wat de bezoekers online doen. Op basis van deze metingen kunnen wij ons product weer verder optimaliseren. Wij zien dat de bezoekers de juiste wegen bewandelen, maar vooral ook een stijgende lijn in conversies en dus het aantal boekingen.

John van Slooten zegt “wij proberen onze klanten zoveel mogelijk te ontzorgen. Dit doen we door bijvoorbeeld een website te ontwikkelen of te optimaliseren, maar ook door simpele werkzaamheden als het bijwerken van prijzen op de website te automatiseren.”

TenZer Zoek & Boek oplossing

Wil je meer weten over de mogelijkheden, neem dan contact op met John van Slooten van TenZer via 0341 – 751 752 of stuur een e-mail naar [email protected]
www.zoekenboek.tenzer.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.