Bedrijfsnieuws

Optimaal resultaat door inzicht in actuele managementinformatie vanuit uw reserveringssysteem

Geplaatst op: 26 november 2015

Als recreatieondernemer bent u continu op zoek naar verbeteringen en optimalisatie van uw bedrijfsprocessen. Dit doet u om te groeien; in bijvoorbeeld omzet, bezettingsgraad, gasttevredenheid en winst. Hoe bepaalt u op welke onderdelen van het bedrijfsproces u moet sturen? En hoe zorgt u ervoor dat u snel kunt reageren of liever nog anticiperen op actuele ontwikkelingen? Een dashboard, gevuld vanuit uw reserveringssysteem, is hierin onmisbaar.

 

Stratech Insight

Stratech Insight is een eenvoudige en gebruiksvriendelijke tool die u, met behulp van visuele weergaven, inzicht geeft in de actuele managementinformatie van uw recreatieonderneming. Het dashboard is volledig responsive en geschikt voor elk type apparaat (pc, tablet en smartphone) waardoor deze altijd en overal kan worden geraadpleegd.

Of het nu gaat om uw omzet, gastanalyse of bezettingsgraad; het dashboard maakt in één oogopslag duidelijk wat uw prestaties zijn en waarop u dient te anticiperen. Zo maakt u altijd de juiste beslissingen op basis van de juiste gegevens, gebaseerd op de actuele situatie of historische informatie.

Het dashboard wordt automatisch gevuld vanuit het reserveringssysteem Stratech-RCS. Doordat de tabbladen volledig dynamisch zijn kunt u inzoomen op elk detail. Hierdoor kan de herkomst van eventuele afwijkingen nauwkeurig worden bepaald.

 

Voordelen

De belangrijkste voordelen van het beschikken over een dashboard als Stratech Insight voor u als recreatieondernemer zijn:
 U heeft altijd en overal, op elke apparaat, inzicht in actuele bedrijfsinformatie
 Uw bedrijf heeft een optimale bezetting en een optimaal resultaat door volledige managementinformatie
 U kunt snel de juiste beslissingen nemen, gebaseerd op actuele situatie of historische informatie
 U legt met behulp van de gastenanalyse een belangrijke basis voor uw gastenmarketing
 U kunt exact (bij)sturen op uw doelstellingen en begroting
 Afwijkingen signaleert u tijdig, waardoor u snel kunt analyseren en meteen actie kunt ondernemen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.