Bedrijfsnieuws

Van Besouw Metaal/ AVO Speeltoestellen zorgt voor nieuwe beleving in speeltoestellen

Geplaatst op: 20 november 2019

Dit jaar is het nog leuker om de stand van Van Besouw Metaal/ AVO Speeltoestellen te komen bezoeken! Ze introduceren namelijk deze editie van de Recreatie Vakbeurs een geheel nieuwe AVO Speeltoestellen lijn waar letterlijk muziek in zit. Het AVO Speelhuisje is een passende toevoeging op de ijzersterke toestellen die van Besouw Metaal/ AVO Speeltoestellen al jaren maakt. Door de uitvoering van het huisje in een compleet stalen uitvoering kies je voor jarenlang zorgeloos speelplezier. Standaard bestel je het huisje in de basis uitvoering waarna je hem naar wens kunt uitbouwen en aankleden. Jij kiest dus helemaal zelf of je hem klein houdt of dat je voor het complete plaatje gaat. Zo kun je bijvoorbeeld kiezen uit verschillende op- en afgangen en zijn er ook diverse mogelijkheden voor accessoires en RAL kleuren.

Stroomopwekkend speeltoestel

Naast dit gave speelhuisje wordt er ook een speeltoestel geïntroduceerd wat door middel van kinetische energie zelf stroom opgewekt. Met deze opgewekte energie zal er muziek afgespeeld gaan worden. Er hoeft bij de plaatsing van het toestel dus geen stroom aangelegd te worden. Er is dus enkel energie vanuit de gebruikers van het toestel benodigd. Deze nieuwe toestellen zijn dan ook gemaakt vanuit de belevingswereld van kinderen: “zelf doen, zelf onderzoeken”. Dit zorgt ervoor dat het weer echt leuk wordt om buiten te gaan spelen en de tablet even binnen te laten liggen.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.