Een leuke nieuwe versie van schommelen

Met de introducering van het duo zitje; “het ouder- peuter zitje”, bied AVO Speeltoestellen een nieuwe manier van Samen Spelen aan.

 

Papa, mama, opa en of oma zet de peuter in het speciale veiligheidszitje en neemt zelf plaats op het schommelzitje. Door deze manier van schommelen heb je het kindje niet meer op schoot, tijdens het schommelen, maar schommel je op ooghoogte samen. (met de gezichten naar elkaar toe) Tevens is het veiligheidszitje ook geschikt voor kinderen met een beperking ivm de stevige zit en de ondersteuning van de rug.

 

Het zitje is in elk bestaand schommelstel toe te passen, waarbij je gebruik maakt van de huidige ophanging in het schommelstel. Het toestel is oerdegelijk geconstrueerd en verkrijgbaar in de gewenste RAL kleuren, de standaard kleur is blauw.

Geplaatst op 2 december 2015
Deel dit artikel op

Misschien is dit ook interresant

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.