BedrijfsnieuwsProductnieuws

AVO Speeltoestellen TÜV gecertificeerd

Geplaatst op: 4 maart 2019

Sinds begin 2018 is keuringsinstantie Vincotte over genomen door een nieuwe partij die de werkzaamheden van Vincotte voort gaat zetten. Hierdoor moest er voor alle AVO Speeltoestellen gezocht worden naar een nieuwe keuringsinstantie die past bij de organisatie. Bij TÜV SÜD Benelux uit Boortmeerbeek BE werd deze partner gevonden.

Nieuwe veiligheidsnormering

Omdat de overname samenvalt met de nieuwe veiligheidsnormering voor alle AVO Speeltoestellen zijn (op een enkeling na) al de AVO Speeltoestellen opnieuw gekeurd volgens de nieuwe norm van 2017. Hiermee wordt de veiligheid van het spelende kind gewaarborgd en kan er optimaal genoten worden van de wel bekende kwaliteit van AVO Speeltoestellen.

De nieuwe versie van de NEN-veiligheidsnorm is ingegaan op 1 november 2018 en vanaf deze datum zullen dan ook alle speeltoestellen standaard geleverd worden met het TÜV SÜD certificaat.

Reactie vanuit het bedrijf:

 

“Van Besouw Metaal BV/ AVO Speeltoestellen kijkt uit naar een vruchtbare samenwerking met TÜV SÜD Benelux. Waarbij we hopen dat we veel uitdagende speeltoestellen kunnen gaan ontwikkelen, uitbrengen en leveren.”

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.