Eventnieuws

Sport, Spel en Recreatie op Vakbeurs Openbare Ruimte

Geplaatst op: 24 september 2019

Op woensdag 2 en donderdag 3 oktober 2019 staat Jaarbeurs Utrecht weer
volledig in het teken van de openbare ruimte. Dit jaar is de zestiende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte; het grootste evenement voor ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van onze leefomgeving. Ruim 600 exposanten tonen hun nieuwste producten of diensten aan de -naar verwachting- meer dan 6.500 beursbezoekers.

Complete en informele beurs

Vakbeurs Openbare Ruimte is een complete en informele beurs die in het teken staat van beleving, kennisdeling, innovaties én netwerken. Vergaar kennis bij de meer dan 80 lezingen en interactieve sessies en kom in contact met meer dan 600 toonaangevende exposanten. De beurs focust zich, als enige evenement, op alle aspecten van openbare ruimte. De hoofdthema’s zijn: Advies & Beheer, Landschapsarchitectuur & Ontwerp, Bestrating, Ondergronds, Sport, Spel & Recreatie, Licht, Straatmeubilair en Groen.

Groenspiratietour

Diverse gedeeltes van de beursvloer zijn omgetoverd tot ware belevingen. Bezoek de Klimaattuin, de Slimme Wijk, De Groene Stad of het Future Green City theater. Op de beursvloer treffen bezoekers tevens meerdere initiatieven aan. Loop bijvoorbeeld mee met de Groenspiratietour van Groenkeur, waarbij standhouders hun groene ideeën pitchen. Of neem voor een goed gesprek en een kop koffie plaats op een van de thematerrassen. Het stadsterras, het tuinterras en het parkterras zijn een ware beleving. Een ander initiatief die u niet mag missen is Het Plein. Hier verzamelt zich een groep hoogwaardige bedrijven die actief zijn in een of meerdere disciplines van de inrichting van de openbare ruimte. Samen hebben zij een realistische ontmoetingsplek nagebootst, compleet met watertechnische installaties en straatmeubilair. Het voelt net alsof u een echt stadsplein opwandelt.

Gratis toegang

De toegang tot de beurs is gratis. Registreren is wel een vereiste. Dit kan vanaf 26 augustus 2019 op de website van de vakbeurs. De beurs vindt plaats in hal 2, 3 en 4 van Jaarbeurs Utrecht en is beide dagen geopend van 9.00 uur tot 17.00 uur.

Meer informatie: www.openbareruimte.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.