Eventnieuws

Meer beleving dan ooit

Geplaatst op: 17 september 2018

Er is veel tijd en energie gestoken in het creëren van beleving op de beursvloer. Zoals Het Plein, waar net als vorig jaar een realistisch nagebootste ontmoetingsplek in de openbare ruimte gecreëerd wordt. Of de Belevingsstraat van de Ondergrond, waar u ervaart welke kansen de ondergrond biedt op het gebied van onder andere stedelijke vernieuwing, groen en water. Ook vindt u De Groene Stad en Plein Bordeaux.

15e editie

Dit jaar vindt de vijftiende editie van Vakbeurs Openbare Ruimte plaats. Een mooi moment om stil te staan bij wat er bereikt is. Zo is de beursvloer door de jaren heen steeds completer geworden, het inhoudelijk programma sterker en de onderlinge relaties hechter.

Registreer voor gratis toegang

U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte op 26-27 september in Jaarbeurs Utrecht. Met uw toegangsbewijs kunt u op beide dagen de beursvloer op.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.