Eventnieuws

Alles over openbare verlichting

Geplaatst op: 31 augustus 2018

Ook verlichten in speelt grote rol in de Openbare Ruimte

We hoeven u, als OVL-expert, niet te vertellen dat licht in de openbare ruimte volop in de belangstelling staat dankzij razendsnelle technologische ontwikkelingen, energie- en milieudoelstellingen, beleving van licht en talloze andere onderwerpen.

Op de beursvloer vindt u ruim 75 leverenciers met alle denkbare producten en diensten op het gebied van openbare verlichting. Denk daarbij aan lichtmasten, armaturen, led, lichtregelsystemen, meettechnieken, voedingskabels- en kasten en aansluitkasten.

Benieuwd bij welke exposanten u tijdens Vakbeurs Openbare Ruimte allemaal terecht kunt met vragen over openbare verlichting? Filter bij de beursplattegrond dan op Licht.

Voorregistratie geopend
U kunt zich hier registreren voor een gratis bezoek aan Vakbeurs Openbare Ruimte op 26-27 september in Jaarbeurs Utrecht. Met uw toegangsbewijs kunt u op beide dagen de beursvloer op.

Registreer voor gratis toegang

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.