Eventnieuws

Ogen geopend, oren gespitst

Geplaatst op: 18 juni 2019

Uw favoriete standhouders bezocht? Uw kennis verrijkt bij de vele lezingen? En genetwerkt met interessante vakgenoten? Dan is uw beursbezoek nog niet klaar! Leer nóg meer bij en kijk uw ogen uit bij alle bezienswaardigheden. Wat dacht u van een rondje door het Geodorp of Het Klimaattheater? Om vervolgens neer te ploffen bij een huiskamersessie of op een mooi ingericht plein. En uw beursbezoek pas af te sluiten na een kijkje op het Gemeenteplein.

Kortom; naast de tal van innovaties en nieuwe producten is er van alles te beleven op Vakbeurs Openbare Ruimte. Elke nieuwsbrief lichten we een tipje van de sluier op. Zo ook in deze.

Kijkt u al uit naar 2 en 3 oktober? Nog heel even wachten… vanaf 26 augustus schrijft u zich als bezoeker gratis in via onze website.

Verrijk uw kennis bij hoogstaande lezingen

Achter de schermen

Samen met het bedrijf Sticky Lock gaan we een deel van het lezingenprogramma in een nieuw jasje steken. De sprekers ontmoet u via een VR bril. Zij kunnen op elke gewenste locatie staan. Zo sta je als luisteraar ineens buiten op een voetgangersbrug of middenin een grote fabriek. Collega’s Amaya en Sanne maakten vorige week al kennis met deze nieuwste techniek, bij het maken van een proefvideo.

achter de schermen vakbeurs openbare ruimte

Klimaattuin

Een nieuwe beleving op Vakbeurs Openbare Ruimte: de Klimaattuin! Aan de grote houten tafel komt u in gesprek met Klimaatadviseurs over het klimaatbestendig maken van de samenleving. Eromheen staan bedrijven die in hun missie en visie het klimaat centraal hebben staan. Wilt u als bedrijf deelnemen aan de Klimaattuin? Neem dan contact op met Amaya Alvarez.

“De combinatie tussen informatieve lezingen, netwerkmogelijkheden en nieuwe producten was goed” – Bezoeker editie 2018

Partners dag van de openbare ruimte

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.