Bedrijfsnieuws

RED Online Marketing voor 3e jaar op rij bij beste bureaus van Nederland

Geplaatst op: 29 april 2021

Utrecht – Online marketing bureau RED Online Marketing is voor de 3e keer uitgeroepen tot één van de beste online marketing bureaus van Nederland. Deze prijs wordt jaarlijks uitgegeven door het vakblad Emerce. RED Online Marketing werkt uitsluitend voor klanten in de travel en leisure branche.

Eigenaar Roy Platje is erg trots; ‘’Het afgelopen jaar was voor al onze klanten een uitdagend jaar, we hadden het gevoel in het oog van de storm te staan. Het is een hele eer dat onze klanten en relaties ons zo goed beoordelen. Een groot compliment voor het hele team wat dit jaar keihard gewerkt heeft. Een maand geleden werden we door een vakjury van Microsoft al beloond met een tweede plaats bij de Europese Community Response award voor ons initiatief ComebackMarketing.nl. Ik ben heel dankbaar om te zien dat we ook in deze publieksprijs van Emerce zo hoog scoren.’’

Voor 3e jaar op rij in de Emerce100

RED Online Marketing is met 5 sterren in de categorie Digital Marketingbureaus opnieuw een van de beste online marketing bureaus van Nederland. Ook is RED voor de derde keer op rij het enige online marketing bureau dat gespecialiseerd is in de travel en leisure branche.

Emerce100 is een imago-onderzoek waarbij beslissers die werkzaam zijn in de online marketing, ICT,  e-business en dienstverleners in Nederland beoordelen. Er zijn 4 onderdelen waar de deelnemende bedrijven op beoordeeld worden, namelijk:

  • Kennis/know-how
  • Prijs-kwaliteitverhouding
  • Betrouwbaarheid
  • Flexibiliteit

Eerder al 2e van Europa

Eerder werd het marketingbureau al tweede van Europa bij een verkiezing van de Microsoft Partner Awards. Dit was een enorme beloning voor het platform Comeback Marketing. Met dit platform wordt steun geboden aan bedrijven in de reis- en recreatiebranche, om sterker uit de coronacrisis te komen.

Achtergrond van RED Online Marketing

RED Online Marketing is een online marketing bureau voor de recreatie en reisbranche. Opgericht in 2006 en inmiddels actief gericht op Nederland, België, Frankrijk en Duitsland.

Het team van 14 medewerkers bestaat uit specialisten met een Nederlandstalige, Duitstalige of Franstalige achtergrond en houden zich bezig met strategie of uitvoering van Google Ads, zoekmachine optimalisatie (SEO), sociale media campagne (Facebook, Instagram, YouTube, TikTok), e-mail marketing, affiliate marketing, copywriting en vertalingen.

Bron: RED Online Marketing

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.