Uit Recreatief Totaal

Romanov Residence: een nieuwe special van Luxetenten.com!

Geplaatst op: 27 februari 2019

Exlusief model: de Romanov Residence

Met het 10-jarig bestaan van Luxetenten.com is het tijd om een nieuwe weg in te slaan. Daarom breidt Luxetenten.com vanaf 2019 haar assortiment uit met een indrukwekkende special, de Romanov Residence! Dit exclusieve model is een absolute lust voor het oog!

Onlangs is Luxetenten.com de samenwerking aangegaan met het Belgische designbureau Black Sheep Productions (www.blacksheepproductions.be) voor het ontwikkelen van state-of-the-art glampingstructuren.

De Romanov Residence, het eerste model van de nieuwe lijn, tilt Glamping naar een hoger niveau. De strakke lijnen en een extra verdieping bepalen het karakter van deze exclusieve tent. Met onder andere een luxe badkamer, een keuken en twee slaapkamers is de Romanov Residence de ideale accommodatie voor het hele gezin. Vanaf het ruime terras op de eerste verdieping kunnen gasten genieten van een fantastisch uitzicht. Terug naar de basis en dichter bij de natuur, maar met de luxe van een vijfsterrenhotel: de ultieme glamping experience!

Over Luxetenten.com
Luxetenten.com is in 2009, exact 10 jaar geleden, gestart met het ontwerpen en produceren van luxe ingerichte safaritenten en lodges. Daarmee is Luxetenten.com één van de grondleggers van het huidige concept Glamping.

Met de introductie van de Romanov Residence start Luxetenten.com het 10-jarig jubileum. Al vanaf de beginjaren onderscheid Luxetenten.com zich door elk jaar een nieuw en innovatief model te introduceren en geheel in eigen huis te produceren. Als toonaangevend producent op gebied van canvas Safaritenten en Lodges levert Luxetenten.com wereldwijd en werkt zij met een team van 140 personen aan het ultieme Glamping gevoel. Voor meer informatie over de Romanov Residence en het complete assortiment Safari tenten en Lodges van Luxenten.com staat ons team dagelijks voor u klaar via [email protected].

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.