Bedrijfsnieuws

Luxetenten.com genomineerd voor High Growth Awards publieksprijs

Geplaatst op: 22 oktober 2015

Luxetenten.com is genomineerd voor de High Growth Awards publieksprijs

Geef uw stem aan ons maak kans op een gratis weekend “Glamping”.

Luxetenten.com is genomineerd als groeiend bedrijf om een extra podium te ontvangen om onze visie op groei aan Nederland te laten weten. De drie bedrijven met de meeste stemmen gaan door naar de finale. Tijdens de finale mag de zaal uit de drie finalisten hun voorkeur kiezen.

Stemmen kan tot 2 november via https://highgrowthawards.nl/stem

Vertrek Leon Juffermans bij Luxetenten.com 

Na 6 geweldige jaren samengewerkt te hebben willen wij u hierbij berichten dat Leon Juffermans met ingang van 1 oktober een nieuwe uitdaging is aangegaan. Vanaf volgend jaar wil hij zich samen met zijn gezin gaan vestigen in Australië.  Wij wensen hem en zijn gezin veel succes en plezier toe met zijn nieuwe carrière.

Nieuw salesteam

Met ingang van 24 september is Dirk-Jan Veldwachter bij ons in dienst getreden als commercieel manager. Dirk-Jan is verantwoordelijk voor de sales in Nederland en heeft diverse organisatorische taken van Leon overgenomen. Wij hebben er alle vertrouwen in dat deze overdracht vloeiend zal verlopen.

Daarnaast kunnen wij met trots melden dat wij Marcel Boot, voor een aantal klanten al bekend als buitendienstmedewerker hebben aangesteld als manager buitendienst. Hij draagt zorg voor de externe communicatie en planning, alsmede het aansturen van de opbouwteams in binnen- en buitenland.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.