Verblijfsrecreatie

Nieuw: eerste duurzame rondreis Sicilië.

Geplaatst op: 4 juni 2019

“Donna Sicilia”: elektrisch rijden en luxe overnachten.

Low Carbon Travels introduceert de eerste duurzame rondreizen over het prachtige Sicilië. De reis wordt gemaakt in een elektrische huurauto met verblijf in luxe, historische accommodaties.

Het Nederlandse Low Carbon Travels biedt duurzame reizen op Sicilië aan en werkt exclusief samen met het 100% Italiaanse autoverhuurbedrijf Sicily by Car, initiatiefnemer van het Donna Sicilia project. Deze nieuwe manier van reizen laat liefhebbers van natuur, cultuur en lekker eten op een duurzame manier kennis maken met het grootste eiland van Italië. Mét respect voor de omgeving en lokale economie. Bij de luxe accommodaties kan de elektrische auto snel en gratis opgeladen worden, om de vele bezienswaardigheden in de omgeving te ontdekken.

UNESCO Werelderfgoed

De luxe, historische accommodaties vormen onderdeel van het rijke Siciliaanse verleden, dat via Donna Sicilia ook voor toekomstige generaties behouden blijft.

De reizen voeren langs de mooiste plekjes van het eiland, zoals de UNESCO Werelderfgoed steden Syracuse, Ragusa en Noto, en langs het kristalheldere water van de stranden in het westen. Uiteraard bezoekt u ook het bruisende Palermo met haar mix aan culturen, de schilderachtige stadjes Cefalù en Taormina, en kunt u zich laten imponeren door de Griekse tempels van Agrigento.

Families investeren in duurzame toekomst

De accommodaties kennen een lange (familie)geschiedenis die door de nieuwe generatie met Italiaanse passie wordt voortgezet. De families investeren in een duurzame toekomst door eigen opwekking van energie en besparing, door biologische lokale producten, hergebruik van materialen en elektrisch rijden.

Oprichtster van Low Carbon Travels, Manuela Talana, en directeur van Sicily by Car, Tommaso Dragotto, bieden met Donna Sicilia nieuwe kansen aan de samenleving van het eiland, waarmee historisch erfgoed en milieu centraal staan.

Voor meer info:

Manuela Talana
06 – 81 13 81 70
[email protected]
www.lowcarbontravels.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.