EventnieuwsVerblijfsrecreatie

Compleet netwerk- en kennisprogramma voor de verblijfsrecreatie op een inspirerende locatie

Geplaatst op: 9 april 2019

Kom op dinsdag 21 mei naar de derde editie van de  Vakdag Het Vakantiepark van de toekomst  op Safari Resort Beekse Bergen. Dit state-of-the-art vakantiepark weet op een unieke wijze de beleving van het safaripark naar binnen te halen en is dit jaar de gastheer voor hét event voor de Nederlandse verblijfsrecreatie.

Programma

Het team van PleisureWorld NRIT heeft een  inspirerend programma  voor je samengesteld zodat je als eerste op de hoogte bent van de nieuwste trends en ontwikkelingen in de branche. Natuurlijk gaan we ook op backstage tour in het Safari Resort en is er volop ruimte om te netwerken.

Mis het niet!

De Vakdag Het vakantiepark van de toekomst is het  netwerk- en kennisevent van het jaar voor de branche. Wil je met je bedrijf voorop blijven lopen en de consument van de toekomst aanspreken? Koop dan nu je ticket! 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.