Eventnieuws

Hoe zet je een regio succesvol op de kaart?

Geplaatst op: 14 september 2018

Vakdag Zet je regio op de kaart, het evenement inspireert met echte cases van voorlopers in de branche en leg contact met andere professionals uit het werkveld die ook vooruit willen.

Tijdens de Vakdag Zet je regio op de kaart op 1 november 2018 in Roermond kom je hier alles over te weten.

Het op de kaart zetten van je regio start niet alleen maar met de juiste marketing maar met het ontwikkelen van je destinatie. Tijdens de Vakdag worden onder andere presentaties gehouden over diverse schaalbare concepten die ook jouw regio een boost kunnen geven!

De toerist, maar ook de trouwe bezoeker van de regio, is tegenwoordig op zoek naar unieke locaties en bestemmingen voor dag- uitjes en vakanties. Op donderdag 1 november aanstaande wordt de tweede editie van de Vakdag ‘Zet je regio op de kaart’ gehouden waarbij eenieder handvatten mee krijgt om een regio succesvol op de kaart te zetten.

Mis deze dag niet en meld je vandaag nog aan! De inschrijving is open.

Reserveer hier nu je ticket.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.