Laden Evenementen

« Alle Evenementen

  • Dit evenement is voorbij.

Vakdag Zet Je Regio Op De Kaart

1 november 2018 @ 09:30 - 19:00

Raak geïnspireerd met echte cases van voorlopers in de branche en leg contact met andere professionals uit het werkveld die ook vooruit willen.

Vakdag Zet Je Regio Op De Kaart

Topsprekers
Je krijgt een inspirerend programma aangeboden met maar liefst vier keynotes en 12 sprekers in de kernachtige break-out sessies.

Interactie
Op de vakdag Zet je regio op de kaart is volop ruimte voor netwerken, samenwerken en kennisverdieping zodat je enorm geïnspireerd de volgende dag in je eigen regio aan de slag gaat met the next step.

Bijzondere projecten
Sprekers uit jouw vakgebied presenteren op de vakdag bijzondere projecten die veel aanknopingspunten geven voor nieuwe initiatieven in je eigen regio.

Inspirerende thema’s tijdens de
Vakdag Zet je regio op de kaart

Big data
Regio’s die meer willen weten van hun gasten en hun (online) gedrag moeten zich verdiepen in big data. Diverse regionale marketingorganisaties en kennisinstituten ontwikkelen nu tools die praktisch inzetbaar zijn voor middelgrote en kleine organisaties.

Big events en Cultuur
Dat grote (culturele) evenementen steden en regio’s op de kaart zetten, bewijzen het Jeroen Bosch Jaar voor Den Bosch, Culturele Hoofdstad voor Leeuwarden, de Tourstart voor Utrecht en de Floriade voor Venlo.

Destinatieontwikkeling
Ook het op de kaart zetten van je regio start niet met marketing maar met het ontwikkelen van je destinatie. Een skill die bij veel marketing georiënteerde medewerkers nog onvoldoende is ontwikkeld.

Nieuwe attracties
Attracties trekken bezoekers en zorgen voor een autonome marketingkracht van de regio. Daarom moet je als regio veel meer doen dan alleen maar afwachten tot een initiatiefnemer met een plan aanklopt.

Routes
Routes geleiden toeristen langs de mooiste plekjes in de regio. De populariteit van allerhande routenetwerken bewijzen het onomstotelijke nut van routes. Maar wat is nu de next step voor regio’s en hoe kunnen ondernemers meer van routes profiteren?

Samenwerking
Het toeristische product is een veelzijdige keten van dienstverleners die van elkaar afhankelijk zijn. Samenwerking is daarbij essentieel maar dat valt niet altijd mee. Wij presenteren op de vakdag diverse cases van geslaagde samenwerkingsverbanden.

Natuurlijk vind je op de website van Vakdag Zet je regio op de kaart meer informatie.

Gegevens

Datum:
1 november 2018
Tijd:
09:30 - 19:00
Evenement Categorie:
Evenement Tags:
, ,
Site:
https://zetjeregioopdekaart.nl/

Organisator

PleisureworldNRIT
Telefoon
085-0475700
Bekijk de site van Organisator

Locatie

Designer Outlet Roermond
Stadsweide 2
Roermond, 6041 TD Nederland
+ Google Maps