Uit Recreatief Totaal

Het creëren van innovatieve belevingsrecreatie

Geplaatst op: 28 november 2021

Als ondernemer weet je dat je op de hoogte moet blijven van de nieuwste trends en ontwikkelingen wil je meegaan met deze sector. Toch moet je je als ondernemer ook realiseren dat je continu keuzes moet maken. Je moet jezelf allereerst afvragen of je een trendsetter of trendvolger wilt zijn. Bij Precofab zijn ze volop aan het innoveren wat betreft bijzonder overnachten en luxe kamperen en hebben zij overduidelijk gekozen een trendsetter te zijn.

Door welke trends word je geïnspireerd, welke leg je naast je neer en hoe zorg je daadwerkelijk voor innovatieve producten? We vroegen het Christian, productmanager van Precofab.

“Wij zijn een jong en snelgroeiend bedrijf. Met innovatieve mensen zoeken wij altijd naar nieuwe kansen om ons werk nog beter te verduurzamen en de dienstverlening verder te verbeteren of verbreden. Met de belevingsrecreatie producten die wij met Precofab op de markt zetten denken wij in de recreatiesector het verschil te maken en dragen we ook nog eens bij aan een duurzame bouwwereld.”

Vertel eens wat over deze innovatieve producten? Wat maakt deze producten zo bijzonder?

“Wij produceren en leveren standaard vier typen belevingsrecreatie, maar kunnen dankzij onze flexibele dienstverlening ook op maat gemaakte oplossing ontwerpen. Onze vier standaardmogelijkheden bestaan uit de Natural Bungalow & Tent, Tourable Facilities, Rondo en Tiny House. Onze Natural Bungalow & Tent is bijvoorbeeld een bijzonder innovatief recreatieverblijf, waarbij de slaapkamers als uitgeklapte tent in verbinding staan met de bungalow die als basis geldt. Zo ontspant de gast overdag in het comfort van een bungalow en overnacht deze met de romantiek van het kamperen in een tent. Onze Tourable Facilities sluiten weer naadloos aan op de trend van Glamping en het luxe kamperen. Het is de perfecte oplossing om de luxe campinggast net dat beetje extra service en comfort te bieden wat betreft sanitair.”

Precofab Tiny House RT

Wat zijn volgens jullie opkomende trends en hoe spelen jullie daar op in?

“De gast van nu wil steeds meer luxe maar wel een unieke overnachtingsaccommodatie. Wij bieden daardoor een full-service Tiny House aan, inclusief keuken, douche en toilet. Daarnaast heeft het ook nog een eigen veranda en is alles naar wens van de klant aan te passen. Verder zijn wij van mening dat de hotelgast ook steeds meer de buitenlucht wil opzoeken, maar wel met het comfort van een hotelkamer. Wij zijn daarom druk bezig met onze nieuwste accommodatie, waarbij dit wordt gerealiseerd. We hopen dit product nog dit jaar op de markt te zetten, bij interesse kan er nu al informatie bij ons over opgevraagd worden.” Circulariteit is een groeiend onderwerp. Er wordt steeds vaker gesproken over de circulariteit van producten, de circulaire economie, leeft dit ook bij Precofab? “Modulaire bouw en de circulariteit van producten zijn bij ons kernwaarden bij het ontwerpen, bouwen en inrichten van nieuwe accommodaties. In onze strategie maken we gebruik van een werkwijze waarin de eindigende grondstoffen niet worden uitgeput en de producten van vandaag de grondstoffen van morgen worden. Met deze strategie gaan we niet alleen het enkelvoudige gebruik van grondstoffen tegen maar ook het overtollige afvalprobleem wordt tegengegaan en leveren we een bijdrage aan een duurzame toekomst”, vertelt Christian.

Over Precofab

Precofab is een One-Stop-Shop. Dit betekent dat zij niet alleen produceren, maar ook monteren, afbouwen, afwerken en de inrichting volledig kunnen verzorgen. Doordat zij multidisciplinair samenwerkingen zoeken kunnen zij altijd een volwaardig product van hoge kwaliteit opleveren.

Meer informatie
www.precofab.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.