DagrecreatieEventnieuwsVerblijfsrecreatie

Glamp Outdoor Camp, locatie Glampspiration No3, maakt pop-up permanent

Geplaatst op: 15 oktober 2020 Geschreven door Linda Fijma

HOENDERLOO – Op donderdag 8 en vrijdag 9 oktober vond Glampspiration No3 plaats bij Glamp Outdoor Camp te Hoenderloo. Hier werden tal van overnachtings-, caterings-, sanitaire- en hospitality-concepten gepresenteerd. Uniek was ook de locatie van deze editie; de glamping van Glamp Outdoor Camp. In de zomer van 2020 pas ontstaan door een samenwerking tussen Campsolutions en Bungalowpark Hoenderloo als pop-up concept en wat nu permanente plannen heeft plus zelfs uitgebreid wordt qua aanbod en zelfs locaties.

Glampspiration No3 laat werkelijk slaap- en hospitality structuren opgaan in de unieke Veluwse natuur bij Glamping locatie Glamp Outdoor Camp te Hoenderloo, waar onder andere luxe Glamping accommodaties en faciliteiten al in gebruik zijn. Neem Glampingstructures. Zij ontwerpen, produceren en verkopen duurzame Glamping structuren. Naast de bekende safaritent, onderscheiden zij zich van de rest door bijzondere concepten en bieden ze winterproof structuren aan. Mede door de samenwerking met deze partij kan Glamp Outdoor Camp ook komende winter mogelijkheden bieden voor zijn gasten.

De wereld van Glamping, een trend wat afgelopen zomer nog belangrijker is geworden. De consument zoekt luxe, maar op een rustige, ietswat back to basic, plek om er tussen uit te gaan in eigen land. In Hoenderloo werd in die periode Glamp Outdoor Camp geopend, ontstaan door een samenwerking tussen Campsolutions en Bungalowpark Hoenderloo. ‘Omdat de evenementen branche ineens op zijn gat lag vanwege COVID-19 ontstond het idee om met het grond wat wij ter beschikking hadden voor de uitbreiding van ons bungalowpark, een tijdelijke Glamping op te zetten met de tenten die Campsolutions normaliter voor evenementen zou gebruiken’, vertelt eigenaar Danny Paerl.

In het gesprek met Danny wordt er ook gesproken over de toekomstplannen met het, in eerste instantie, tijdelijke Glamping Camp wat nu zeker permanent zal blijven. ‘We zijn onder andere bezig met nieuwere, bijzondere, Glamping accommodaties en een heel nieuw -Blend in Hotel- concept wat hier verderop op het terrein geopend zal worden medio maart/april 2021’, laat hij weten.

Benieuwd naar bovengenoemde plannen en actergrond informatie over de realisatie hiervan? Lees ons uitgebreide artikel in Recreatief totaal editie 6 – verschijning December 2020.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.