Bedrijfsnieuws

NIEUW! Yorvik Glamping lodge

Geplaatst op: 26 augustus 2021

De Yorvik Glamping lodge is een geïsoleerde accommodatie dat beschikt over vele gemakken en luxe voor een zeer comfortabel verblijf. De glamping pod geeft u als verhuurder veel gemak. Compleet gemonteerd verlaat de POD de fabriek en wordt geleverd inclusief alle apparatuur. Heeft u een Camping, Bed & Breakfast, recreatiepark, jachthaven of een vakantiepark? De Yorvik staat garant voor een lange levensduur en biedt meer dan comfort voor uw gasten.

Luxe accommodatie

De Camping Pod niet alleen ontworpen als trekkershut, maar ook als een luxe glamping accommodatie. Het is perfect voor hotels, recreatieparken, campings en bed & breakfast adressen die op zoek zijn naar een snelle en uitstekende oplossing voor een luxe 5-sterren accommodatie.

Totaal concept

De Yorvik glamping accommodatie is nauwkeurig samengesteld uit hoogwaardige materialen. De bijzondere architectonische vormgeving aan de buitenzijde is een ware eyecatcher op uw recreatieterrein. De Yorvik vakantieaccommodatie heeft een hotel chique uitstraling en is van alle gemakken voorzien voor een onbezorgde vakantietijd. Laat uw gasten zich verbazen door de hoogwaardige afwerking en luxe van dit totaal concept.

De Yorvik Glamping accommodatie wordt geleverd inclusief:

 • Stalen constructie voor een stevige basis
 • Sterk geïsoleerde SIPS-panelen om het energieverbruik te verminderen
 • Waterdichte membraam afgewerkt met Lariks planken aan de buitenzijde
 • De binnenzijde bestaat uit gelamineerde lamellen
 • Sanitaire ruimte voorzien van: antislipvloer, inloopdouche, toilet, handdoekradiator en wastafel met koud- en warm water
 • Keuken voorzien van: elektrische kookplaat, afzuigkap, magnetron, koelkast met koel- en vriescombinatie
 • 2-persoonsbed (Kingsize) incl. opbergruimte
 • Interne- en externe LED-verlichting
 • Micro-ventilatiesysteem
 • Openslaande deuren met dubbele beglazing
 • Twee dakramen in de zijwanden
 • Rookmelders
 • Elektrische radiatoren
Geschikt voor elk seizoen

Deze 4-persoons Camping Lodge is de grootste te verkrijgen glamping vakantieaccommodatie die wij aanbieden en is geschikt voor zowel korte als lange verblijven in koude winter- en warme zomerperiodes!

Afmeting

Totale lengte700 cm 
Totale breedte300 cm 
Lengte badkamer115 cm 
Breedte badkamer275 cm 
Hoogte275 cm 
Oppervlakte21 m2 

Optionele uitbreidingsmogelijkheden

Optioneel is de Yorvik Glamping lodge uit te breiden:

Kwaliteit en vakmanschap

Onze Trekkershutten worden vervaardigd bij een vaste fabrikant met ervaren timmerlieden die gespecialiseerd zijn in het bouwen van woningen en professionele recreatieverblijven.

Gelamineerde hout constructie

De accommodaties zijn voorzien van gelamineerde lamellen met de volgende kenmerken:

 • gelamineerd hout bezit zeer goede constructieve sterke eigenschappen
 • geen koudebruggen;
 • gelamineerd hout vraagt minder energie in de productie en is milieuvriendelijker dan staal of beton;
 • een dragende constructie van gelamineerd hout biedt een goede brandveiligheid. Gelamineerd hout verkoolt aan de buitenkant en wordt zo voorzien van een isolerende laag, zodat de constructie niet instort;
 • gelamineerd hout is minder gevoelig voor vocht en geschikt voor binnen en buitenconstructies.

Ramen en deuren

De dubbel beglazing in ramen en deuren worden geleverd in een aluminium ombouw. De deuren zijn voorzien van een goedgekeurd vergrendelingssysteem.

Oppervlakte

Met een oppervlakte van meer dan 21mis deze 4-persoons glamping pod geschikt voor zowel korte als lange verblijven.

Isolatie

De wanden, vloer en het dak zijn volledig geïsoleerd houden in de zomer de warmte buiten en in de winter de warmte binnen. De Pod is geschikt voor temperaturen tot -30 graden Celsius.

Onderhoud

Wij adviseren om de buitenzijde van de Yorvik Lodge te beschermen met Osmo beschermingsolie tegen Uv-stralen en vergrijzing. De transparante olie met een rood/bruine houttint zorgt voor een beschermingslaag met UV-beschermingsfactor 12. Dit vertraagt de vergrijzing van het hout waardoor de levensduur wordt verlengd. Deze olie is beschikbaar in 2,5L en 0,75L. Één liter beschermingsolie is voldoende voor ongeveer 18m2 bij het aanbrengen van één laag.

Hout dat wat ouder is of onbehandeld buiten heeft gelegen neemt vaak meer olie op. Hierdoor heeft u meer olie nodig dan bij wanneer het hout is voorbehandeld.

Bekijk in onze showroom

Heeft u een vraag over de Yorvik Glamping lodge, wilt u deze bezichtigen of vrijblijvend advies over de mogelijkheden? Neem contact met ons op via +31 (0)321 – 311 564 of per mail [email protected]. U bent van harte welkom in onze showroom in Dronten!

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.