10 september 2024 - 11 september 2024

VIEWW – Luxury Glamping event

Het doel van het evenement is om jou, als camping-eigenaar of recreatieondernemer, te helpen bij de toekomst van jouw bedrijf. In het veranderende recreatielandschap is er namelijk een groeiende behoefte: campingeigenaren willen zichzelf blijven onderscheiden. Voornamelijk om zelf te kunnen groeien, maar ook om met Nederland voorop te blijven lopen als vakantieland. 

Als klein, innovatief en ondernemend kampeerlandje zit daar onze kracht in. Dat willen de organisatoren van dit event samen met jou vieren en tegelijkertijd de krachten bundelen om te blijven innoveren. Tijdens VIEWW willen zij je inspireren met de nieuwste glamping trends, ontwikkelingen en tenten die aansluiten op jouw specifieke behoeften. Ook wordt er gevierd waar we staan als branche en proosten samen met jou op de afsluiting van een mooi seizoen. 

Georganiseerd door Crossover Lodge, De Waard Tenten en CampSolutions. Zij zien de waarde om elkaar te versterken en de groei van glamping in Nederland aan te jagen. Met elkaar, maar ook met andere glamping partners en graag ook met jou. 

Locatie VIEWW: Innovatiestraat 6, 8051 TC Hattem.