Camping Pods van Ticra Outdoor per direct beschikbaar

Als leverancier biedt Ticra Outdoor een breed assortiment aan professionele Camping Pods welke erkend worden als Trekkershut en voldoen aan de daarvoor gestelde richtlijnen. Het aanbieden van unieke overnachtingsmogelijkheden aan gasten is in de Glampingwereld tegenwoordig een must.

“Bij Glamping denken wij bij Ticra Outdoor vooral dat het draait om deze zes pijlers; comfort, luxe, beleving, gemak, ontzorgen en privacy. Wanneer je deze zes kunt combineren op jouw Glamping locatie dan heeft de gast een unieke Glamping ervaring. Met onze producten zoals de Camping Pods spelen wij in op deze behoeften”, vertelt Mindert Rumpff, eigenaar van Ticra Outdoor.

“Voor dit seizoen en ook komende jaren voorzien wij meer belangstelling om in eigen land te recreëren waardoor er meer vraag zal zijn bij bestaande campings en vakantieperiodes zullen worden verbreed. Hierdoor ontstaat de vraag naar producten die ook buiten de zomer om voor een aangenaam verblijf zorgen, aldus het winterkamperen in het naseizoen. Wij denken dat wij met onze vormgeving en inrichting van de Camping Pod, met goede bedden, luxe en comfort, deze markt goed kunnen bedienen”, aldus Mindert.

Zolang de voorraad strekt heeft Ticra Outdoor extra grote Camping Pods per direct beschikbaar!

𝗕𝗲𝘀𝗰𝗵𝗶𝗸𝗯𝗮𝗿𝗲 𝗮𝗳𝗺𝗲𝘁𝗶𝗻𝗴𝗲𝗻

👉 480cm x 300cm: www.ticraoutdoor.com/nl/aanbieding-camping-pod-trekkershut-480-xl-bouwpakket

👉 590cm x 300cm: www.ticraoutdoor.com/nl/camping-pod-comfort-xl-590.html

𝗘𝘅𝘁𝗿𝗮 𝘁𝗼𝗲𝗴𝗲𝘃𝗼𝗲𝗴𝗱

▪️ Comfort tweepersoonsbed (140cm x 200cm)

▪️ Grote ruimte voor sanitaire voorzieningen incl. extra te openen raam voorzien van dubbelglas

▪️ Houten vlondervloer (100cm)

Wil je je B&B, camping of recreatiepark nu nog voorzien van één of meerdere Camping Pods? Neem snel contact via [email protected] of +31 (0)321 – 311 564.

Geplaatst op 14 april 2022
Deel dit artikel op

Misschien is dit ook interresant

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.