Uit Recreatief Totaal

Een zomervakantie vol Tarzan & Jane

Geplaatst op: 17 juli 2023

Bij de speeltuin Tarzan & Jane (BE) luiden ze de zomervakantie in met de komst van een nieuw spray park. Daar zijn diverse waterspeeltoestellen van Waterplay® door Watergames & More geplaatst. Iedereen geniet zichtbaar van de waterpret dat deze waterspeelplaats met zich meebrengt. Hier moet je geen zwemkleding en handdoek vergeten, want het is moeilijk om droog te blijven…

Van concept…
In een gebied van circa 190 m² is het spray park gerealiseerd met standaard toestellen van Waterplay®. De toestellen bevatten een natuurlijke en speelse uitstraling passend bij de look and feel van Tarzan & Jane. Een spray door Watergames & More kan namelijk in elke gewenste vorm en omvang worden gerealiseerd. Nadat de omgeving is bekeken en de wensen van de opdrachtgever zijn genoteerd, volgt er een schets. Zodra de schets akkoord is, kunnen ze aan de slag.

Tot realisatie…
Het concept van Tarzan & Jane werd compleet ontzorgt doordat Watergames & More het project sleutelklaar (turnkey) oplevert. Dit houdt in dat zij het gehele realisatieproject van het spray park van A tot Z regelen. Watergames & More zorgt dat er aan alles gedacht is. Ze werken met deskundig personeel en partijen die de realisatie van de waterspeelplaats in goede banen begeleidt. Met als resultaat een kleurrijke spray park waar iedereen staat te popelen om er mee te spelen.

Plezier gegarandeerd
Bij het project van Tarzan & Jane draait het om vermaak en plezier. Bij deze waterspeelplaats is speelplezier gegarandeerd! Doordat het prikkelen van de zintuigen centraal staan, brengt het een glimlach op ieders gezicht. Watergames & More begrijpt namelijk als geen ander dat dit voor kinderen belangrijk is. Ze willen voelen, zien en invloed uitoefenen op hun (speel)omgeving.

Een spray park is geschikt voor iedereen. Vanwege de vlakke vloer is dit park ook geschikt voor kinderen met een handicap, waaronder kinderen die gebonden zijn aan een rolstoel. Het gemak van een spray park Een spray park brengt veel gemak met zich mee. Naast het verhogen van de attractiewaarde is het ook onderhoudsvriendelijk. Het heeft een laag water- en stroomverbruik en er is geen complete waterbehandelingsinstallatie nodig. Het water dat uit de sproeiers op de vlakke vloer terecht komt, wordt namelijk weer direct afgevoerd. Bovendien is het duurzaam omdat nagenoeg al het water wordt opgevangen en hergebruikt. Ook de attractiewaarde verhogen met behulp van een duurzaam spray park? Neem dan contact met ons! Samen kijken we naar de mogelijkheden.

Het park Tarzan & Jane is in de zomervakantie dagelijks geopend van 10 tot 19 uur. Meer weten over dit park? tarzanenjane.be

Over Watergames & More
Watergames & More is gespecialiseerd in spelen op, rond, met en in water. Afhankelijk van wat het beste bij de recreatieondernemer en zijn gasten past, worden de waterattracties op maat samengesteld en gethematiseerd door Watergames & More. Aandacht en service staan daarbij hoog in het vaandel bij dit familiebedrijf. Meer informatie www.watergamesandmore.com.

Fotocredits: JelleDreesen

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.