Productnieuws

De Outstanding safaritent in een nieuw jasje

Geplaatst op: 12 september 2019

Het kampeerseizoen is amper afgelopen of Outstanding heeft de blik alweer op het nieuwe seizoen. De leverancier van safaritenten heeft een succesvol jaar achter de rug en het lijkt erop dat ze een nog spectaculairder 2020-seizoen tegemoet gaan. Ook dit jaar weet de leverancier ons te verrassen: Geïsoleerde tenten om het kampeerseizoen te verlengen en een gloednieuwe interieurlijn, speciaal voor Outstanding samengesteld door interieurdesigners!

Een innovatief en exclusief interieur

Om een ​​vooraanstaande rol te blijven spelen, vindt Outstanding het belangrijk om te blijven ontwikkelen. “De afgelopen jaren hebben we ons gericht op ontwikkelingen binnen ons huidige assortiment safaritenten en steigerhouten meubels. Maar om echt het verschil te maken, wilden we een tweede stijl aanbieden die anders, innovatief en exclusief was. ”Zegt mede-eigenaar Robin van Kooten. En dat is zeker gelukt met onze Glamping Chic lijn: een breed scala aan exclusieve en luxe meubels, speciaal voor ons gestyled!”

Jaarrond glamping aanbieden

“Daarnaast merkten we ook dat er behoefte was aan een glamping tent die jaarrond gebruikt kan worden. Een tent goed isoleren is makkelijker gezegd dan gedaan, daarom hebben we voor andere materialen gekozen als vervanger van het canvas.” vervolgt van Kooten. En zo geschiedde het, een nieuwe tentlijn werd geboren. De thermotenten zijn gebaseerd op de populairste glamping tenten uit het assortiment en geven luxe kamperen een geheel nieuwe dimensie.

Meer info op: www.outstandingtent.nl 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.