DagrecreatieEventnieuws

Wie wordt het beste family entertainment center?

Geplaatst op: 25 maart 2019

Steeds meer single dagattracties ontwikkelen zich tot complete Family Entertainment Centers. Een locatie waar niet alleen de kleinsten kunnen spelen, tieners kunnen racen of families kunnen bowlen, maar complete centra die alle doelgroepen met een brede waaier aan activiteiten bedienen. Natuurlijk met een uitgekiend horecaconcept om de dag voor de gast ook culinair een extra beleving te geven en voor de ondernemer extra omzet te genereren.

Op de Vakdag Het nieuwe dagje uit krijgen die ontwikkelingen volop de aandacht in een inspirerend en informerend programma bij het gloednieuwe FEC Sevenum. Een Family Entertainment Center Sevenum waar kinderen zich kunnen uitleven in Mattel Play!, de tieners in de Portal Action House de online en offline wereld met elkaar verbinden en de dag wordt afgesloten in één van de 11 wereldrestaurants van het ABC Restaurant.

Jury maakt de volgende 8 nominaties bekend:

Jury beoordeling
De award het Beste Family Entertainment Center wordt toegekend aan die onderneming die in staat is het optimale gevoel te creëren van een gezellig dagje uit in familiare sfeer. Wie is in staat om door eigen initiatief meer variatie en originaliteit te brengen waardoor er sprake is van een bijzondere belevenis met passende horecaconcepten? De jurering is tot stand gekomen met medewerking van Pleisureworld NRIT – Recreatie & Toerisme – Pretwerk – Recreatief Totaal en staat onder leiding van Hans van Leeuwen; Trendwatcher, Adviseur & Concept Ontwikkelaar Recreatie & Toerisme.

De jury zal tijdens de beoordeling o.a. letten op de volgende criteria:
1. Voldoet het bedrijf aan de definitie van een F.E.C.?( geen kermis of pretpark)
2. Is het bedrijf leuk en geschikt voor meerdere doelgroepen?
3. Hoe is de sfeerbeleving, thematisering en hospitality?
4. Hoeveel verschillende activiteiten worden er aangeboden?
5. Klopt het commerciële concept (verdienmodel, kosten.)?
6. Vormen de diverse activiteiten een eenheid?
7. Hoe is de online performance, conversie en strategie?
8. Hoe scoren social media als Instagram, Facebook, Twitter, Pinterest, en reviews?

Uitreiking
De Award Het Beste Family Entertainment Center wordt dinsdag 26 maart uitgereikt op de Vakdag Het nieuwe dagje uit bij het FEC Sevenum. Wie volgt The Maxx in Veenendaal 2018 en De Voltage 2017 in Tilburg op?

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.