Volgeboekte Recreatie Vakbeurs met inspiratiepleinen en netwerkontbijt


HARDENBERG – De negentiende editie van Recreatie Vakbeurs op 16 ,17 en 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg is volledig volgeboekt voor exposanten. Voor het eerst worden alle zeven beurshallen ingezet voor de enige vakbeurs voor de gehele recreatiebranche in de Benelux. In hal 1 is er een Inspiratieplein, in hal 4 is er een vernieuwd Zwembadplein en hier is ook een Tuin & Park plein in combinatie met een Mobiliteitsplein. Verder is er op de woensdagochtend een netwerkontbijt georganiseerd namens Platform Gastvrij Hardenberg.

In totaal vertegenwoordigt Recreatie Vakbeurs 13 segmenten: verblijfsaccommodaties, spelen & bewegen, entertainment & games, recreatietechniek, ICT & software, facilitair, dienstverlening, zwembad & water, tuin & park, mobiliteit, interieur & styling, outdoor living en food & beverage. In hal 1 vinden bezoekers het Inspiratieplein met producten van vooraanstaande namen uit de branche Interieur & Styling en Outdoor Living. Ieder ‘plein’ is op eigen creatieve wijze ingericht om bezoekers te inspireren. De deelnemende partijen zijn Leen Bakker Zakelijk, Wegter Grootverbruik, Businesspoint en Madino Terrasmeubilair.

Het Zwembadplein in hal 4 is dit jaar vernieuwd. In samenwerking met belevingsarchitect Stan de Haas wordt het zwembadplein omgetoverd tot een zinkend piratenschip. Ook meerdere exposanten dragen met hun producten en innovaties bij aan deze nieuwe look & feel van het zwembadplein. Verderop wagen bezoekers zich in de natuur op het Tuin & Park Plein, waar op het Mobiliteitsplein de bezoeker (elektrische) voertuigen kan testen op een parcours.

Verder wordt er dit jaar speciaal voor alle recreatieondernemers een netwerkontbijt georganiseerd namens Platform Gastvrij Hardenberg. Dit netwerkontbijt is op woensdag 17 november. De zaal is open vanaf 8.00 uur. Wethouder vrijetijdseconomie Alwin te Rietstap opent dit initiatief namens Platform Gastvrij Hardenberg. Aansluitend is er een inspirerende presentatie over seizoensverlenging door Anieke van Wijnen. Na afloop is er tijd om te netwerken met Vecht- en Reestdal ondernemers en wordt er een bezoek gebracht aan de beurs. Aanmelden voor het netwerkontbijt kan via www.hardenberg.nl.

Recreatie Vakbeurs is te bezoeken op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg. In de persconferentie van 2 november heeft de overheid nieuwe coronamaatregelen afgekondigd. Deze nieuwe maatregelen hebben voor nu géén invloed op Recreatie Vakbeurs. De beurs is te bezoeken met een coronatoegangsbewijs.

Voor meer informatie: www.recreatie-vakbeurs.nl.

Geplaatst op 5 november 2021
Deel dit artikel op

Misschien is dit ook interresant

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.