Uit Recreatief Totaal

Beurskriebels

Geplaatst op: 1 november 2021

We kijken ontzettend uit naar het eerste ontmoetingsmoment voor de recreatiebranche: Recreatie Vakbeurs 2021. Voor het laatst ontmoetten wij elkaar op de beursvloer in 2019 en dat is alweer veel te lang geleden. Niemand kon zich begin 2020 voorstellen dat de wereld zich aan de vooravond van een impactvolle crisis bevond. Het was een tijd waarin iedereen voor flinke uitdagingen heeft gestaan, maar nu begint de zon weer langzaam te schijnen!

Het is ongekend hoeveel positieve reacties wij hebben mogen ontvangen. Niet alleen van onze bezoekers en (media)partners, maar ook van onze exposanten. De aanmeldingen van standhouders stromen binnen; een goed teken dat ook zij vertrouwen hebben in de recreatiesector.

Hoe ziet Recreatie Vakbeurs er in 2021 uit?

Recreatie Vakbeurs sfeer meubilair

Inmiddels zijn er nog 28 stands beschikbaar en is al en is al 87% van de beursvloer uitverkocht! Namen als Ross Tucker, Booking Experts, ANWB Kamperen, Maxxton, Remon Waterbehandeling, De Bergjes Chalets en Caravans, Palènpa en Haaks Campers en Nano Houses zijn onderdeel van het deelnemersveld van 2021. Op onze vakbeurs worden alle dertien verschillende branches uit de recreatiesector vertegenwoordig, zoals Verblijfsaccommodaties, Entertainment & Games, Recreatietechniek, ICT & Software en Outdoor Living.

Met zeven prachtig ingerichte en sfeervolle beurshallen komen er komende november weer diverse productgroepen aan bod. In hal 1 kunt u het inspiratieplein vinden, waar u zich kunt laten inspireren door prachtige producten van Businesspoint, Leen Bakker Zakelijk, Madino Terrasmeubilair en Wegter Grootverbruik. In hal 4 zit het mobiliteits- en zwembadplein. In hal 5 kunt u het kennistheater komen bezoeken, waar de onderwerpen financiering, duurzaamheid, (online) marketing en Toegankelijke Recreatie aan bod zullen komen. In hal 7 kunt u genieten van een lekker hapje en/of drankje. Ook dit jaar zijn de hallen voor u gesegmenteerd en zien er als volgt uit:

Hal 1 – Interieur & Styling | Outdoor Living

Hal 2 en 3 Recreatietechniek | ICT & Software | Dienstverlening

Hal 4 Zwembad & Water | Tuin & Park

Hal 6 Verblijfsaccommodaties & Recreatie Culinair

Hal 7 Verblijfsaccommodaties

Quotes bezoekers

“Recreatie Vakbeurs Hardenberg is een prettige beurs met goede kwaliteit exposanten, prettige atmosfeer en ideaal om te netwerken onder het genot van lekker eten en drinken.”

“Wij proberen jaarlijks Recreatie Vakbeurs te bezoeken. Ik ken maar weinig beurzen die zo goed en gevarieerd zijn. Na een lange corona-periode zijn wij weer bereid te investeren in ons bedrijf. Op Recreatie Vakbeurs slagen wij altijd met dat wat we zoeken, en niet eens zochten.”

Quotes exposanten

“Voor ons een top beurs: gezellig netwerken, veel nieuwe contacten opdoen en met veel positieve energie het jaar uit! “Divers aanbod exposanten en bezoekers, deze beurs moet je geweest zijn!”

“In drie dagen tijd spreek ik zo veel klanten! Recreatie Vakbeurs is echt een moment om fysiek in contact te komen met je klanten.”

Tickets bestellen?

Vanaf 1 september kunnen er weer tickets voor Recreatie Vakbeurs besteld worden. In onze nieuwsbrief van oktober vertellen we hier meer over. Houd onze nieuwsbrieven in de gaten om meer te weten te komen over het programma, de activiteiten én de deelnemende exposanten.

Negentiende editie

De negentiende editie van Recreatie Vakbeurs vindt plaats op dinsdag 16, woensdag 17 en donderdag 18 november 2021 in Evenementenhal Hardenberg. De openingstijden zijn ook deze editie van 10:00 – 18:00 uur. Op de hoogte blijven van Recreatie Vakbeurs? Volg ons op LinkedIn! www.linkedin.com/company/recreatievakbeurs/

Even voorstellen: het team van Recreatie Vakbeurs

Afgelopen maart zijn wij van start gegaan met een nieuw team binnen Recreatie Vakbeurs. Samen zijn wij van plan een mooie editie van Recreatie Vakbeurs neer te zetten. Wij willen ons graag even voorstellen, van links naar rechts:

“Mijn naam is Maaike Bloten en ik werk sinds 2 jaar als marketeer voor Easyfairs. Ik kruip graag in de huid van mijn klant of doelgroep. Ik wil het liefst de hele wereld ontdekken, maar ook Nederland is daar onderdeel van.”

“Hi! Mijn naam is Rozemarijn Spieard en ik werk sinds maart als marketeer voor Easyfairs. Ik heb een passie voor toerisme en recreatie en ik heb erg veel zin om samen met mijn collega’s Recreatie Vakbeurs te mogen organiseren!”

“Hallo, mijn naam is Kristel Stötefalk en ik werk sinds maart als accountmanager voor Recreatie Vakbeurs. Zelf heb ik ook een aantal keer als exposant op de beurs gestaan, dit is mij dus niet onbekend. Indien je vragen voor mij hebt neem gerust contact op.”

“Mijn naam is Ruth Zweers en ik ben sinds 2019 werkzaam als accountmanager bij Easyfairs. Sommigen kennen mij misschien al van Infra Relatiedagen. In juli heb ik de interne switch gemaakt naar Recreatie Vakbeurs, waar ik erg veel zin in heb!”

Voor meer informatie over de vakbeurs:
www.recreatie-vakbeurs.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.