EventnieuwsUit Recreatief Totaal

Travel Congress 2020 Consument van de toekomst

Geplaatst op: 9 januari 2020

Hoe creëer je de ultieme klantbeleving voor de reiziger van de toekomst? En welke rol spelen data, artificial intelligence en duurzame businessmodellen in de customer journey? Ontdek het op 14 januari 2020 tijdens de tweede editie van het Travel Congress, hét onafhankelijke kennisevent voor de professionele reisbranche. 

Thema

De komende editie staat in het teken van ‘De consument van de toekomst’. Onder leiding van dagvoorzitter Jim Stolze staan sprekers van binnen en buiten de reiswereld uitgebreid stil bij de pijlers Transformatie & Technologie, Sustainability en Marketing & Communicatie. 

Wat kun je verwachten? 

Van een mini-cursus AI tot het geheime recept voor datagedreven organisaties. En van inspirerende keynotes tot ronde tafel sessies met branchegenoten; het Travel Congress is een must visit voor reisprofessionals die hun organisatie klaar willen stomen voor de toekomst. 

Een kleine greep uit het programma: 

  • De Nederlandse vakantiemarkt in 2030 volgens Kees van der Most, directeur van Trends & Tourism.
  • Business innovation consultant René Herrewijnen over de innovatiestrategie van ANWB. 
  • Wilfred Genee gaat in gesprek met CEO’s uit de reisbranche over hun visie op de reiziger en het reislandschap van de toekomst.
  • Hoe festivals als proeftuin kunnen dienen voor innovatie volgens Innofest-oprichter Anna van Nunen. 
  • Het geheime recept van datagedreven organisaties volgens Judith Eyck, oprichter van Vakanties.nl. 

Tickets & info 

Het Travel Congress is een gezamenlijk initiatief van Vakantiebeurs en ANVR Travel Tomorrow. Meer informatie over het programma en tickets vind je via www.travelcongress.nl. 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.