Uit Recreatief Totaal

Grenzen vervagen in recreatiebranche

Geplaatst op: 30 mei 2019

Binnen de recreatiebranche vervagen de grenzen tussen hotels, groepsaccommodaties en Bed & Breakfasts. Daar waar de gast jaren terug een hotelbed ook thuis verlangde, is deze inmiddels zo gewend geraakt aan het karakter van een luxe boxspring dat men die ook verwacht in diverse overnachtingsaccommodaties.

Verandering recreatiebranche

De glampings, de luxe cottages rijzen als paddenstoelen uit de grond, en dat is niet voor niets. De gast van deze tijd heeft behoefte aan comfort, beleving, en authenticiteit. Uiteraard maakt een goede nachtrust deel uit van een van de successen van de reisbeleving.

Deze hotelachtige vorm in de recreatiebranche vraagt een andere benadering van zowel de exploitant als de leverancier. Deze ontwikkeling vraagt tevens een goede en zware kwaliteit van de bedden en matrassen die de bezetting van de locaties aankan. Bij Uw Bed Professional stond deze ontwikkeling aan de wieg van de lancering van het nieuwe merk voor deze kwaliteit bedden.

Hierbij is een nieuw label gecreëerd voor Premium hotelbedden:

Ellington’sGrenzen vervagen in recreatiebranche

Deze staat voor eerste klas producten met een hoge kwalitatieve afwerking en uitmuntend slaapcomfort. Dit kan omdat er gekozen wordt voor de beste grondstoffen, die aan de strengste normen moeten voldoen. Op deze manier is de exploitant en de gast verzekerd dat Ellington’s een topmerk is.

Er is voldoende keuze in boxsprings, hoofdborden, matrassen en topmatrassen. Een groot kleuren stoffenpallet maakt dat de diversiteit in deze lijn bijna oneindig is.

In een compleet beddenprogramma mag een goed kussen, dekbed & textielpakket natuurlijk niet ontbreken. Ook hier is er meer dan voldoende keuze binnen het Ellington’s programma. Laat u vooral informeren en inspireren door dit innovatieve merk: www.ellingtons.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.