Bedrijfsnieuws

Padel bereikt de Nederlandse Recreatiebrache

Padel werelds snelst groeiende sport bereikt de Nederlandse Recreatiebrache. 4 sterren camping Norgerberg te Norg zal als eerste in Nederland op een recreatiepark een padelbaan toevoegen aan haar sportvoorzieningen . Tevens heeft ze zelfs de primeur in de provincie Drenthe met Padel.

Deze combi van tennis en squash zal voor veel beleving zorgen op het park, door de enorme aantrekkingskracht als kijksport. Doordat Padel makkelijk aan te leren is en onvoorspelbaarheid heeft zullen de rally’s lang en uitdagend zijn. Dit wordt versterkt omdat het glas en de gaaswanden onderdeel uitmaken van het spel. Het is mede hierdoor een zeer tactische sport, waardoor in een mix van leeftijd enof geslacht deze sport perfect gezamenlijk kan beoefenen; een echte familiesport.

PadelTotaal welke de baan levert en installeert heeft dan ook het volste vertrouwen in het succes en aantrekkings kracht van Padel op het Park. “In andere landen zoals bv Spanje is het een must om padel te hebben bij een park of hotel. De afgelopen 40 jaar hebben we als familiebedrijf ruim 2500 KroPor tennisbanen (waterdoorlatende beton) aangelegd in de Leisure branche, we zien we dan ook een enorme kans voor parken om die banen weer volle beleving te geven.”

 

www.padeltotaal.nl

www.tennistotaal.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.