Bedrijfsnieuws

Tennis Totaal: “ vernieuwing hoeft niet duur te zijn”

Geplaatst op: 4 november 2015

De 2 tennisbanen bij 5 sterrencamping ’t Rheezerwold hebben we nieuw leven in mogen blazen.

De KroPor waterdoorlatende betonbanen lenen zich uitermate goed voor vele sporten. En dat konden we hier wederom bewijzen, ook al zijn ze meer dan 25 jaar oud. Het doel was om met behoud van tennis het geheel weer attractief te maken.En dat is gelukt!

Dmv een hekwerk tussen de 2 banen te plaatsen hebben we 1 tennisbaan behouden. Het andere gedeelte hebben we opgedeeld in 3 speelplekken waar van we een basketbalveld hebben gecreëerd. In de vloer hebben we mantelbuizen gelegd en afgewerkt tbv van stroom, zodat Yalp hun interactieve Sutu wall en Toro konden aansluiten.Het geheel is in verfrissende eigentijdse kleuren gecoat wat zorgt voor een compleet nieuwe beleving voor een relatief lage investering.

Het grootste compliment is dan ook om te horen, dat Chiel en Robert Palstring aangeven, dat het een ontmoetingsplek is geworden!

www.tennistotaal.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.