Productnieuws

PadelTotaal: Volg gratis clinics op de PADEL baan tijdens Recreatie Vakbeurs

Geplaatst op: 28 november 2017

PadelTotaal

padeltotaal op recreatie vakbeurs - padel sportPadel werelds snelst groeiende sport bereikt de Nederlandse Recreatiebrache. 4 sterren camping Norgerberg te Norg heeft sinds mei 2017 als eerste in Nederland op hun recreatiepark een padelbaan toegevoegd aan haar sportvoorzieningen. Tevens had ze zelfs de primeur in de provincie Drenthe met Padel.

Deze combi van tennis en squash zal voor veel beleving zorgen op het park, door de enorme aantrekkingskracht als kijksport. Doordat Padel makkelijk aan te leren is en onvoorspelbaarheid heeft zullen de rally’s lang en uitdagend zijn. Dit wordt versterkt omdat het glas en de gaaswanden onderdeel uitmaken van het spel. Het is mede hierdoor een zeer tactische sport, waardoor in een mix van leeftijd enof geslacht deze sport perfect gezamenlijk kan beoefenen; een echte familiesport.

PadelTotaal

PadelTotaal, marktleider in Nederland en prefered supplier van de KNLTB, heeft dan ook het volste vertrouwen in het succes en aantrekkings kracht van Padel op Recreatieparken. “In andere landen zoals bv Spanje is het een must om padel te hebben bij een park of hotel. De afgelopen 40 jaar hebben we als familiebedrijf Kroesen o.h. TennisTotaal ruim 2500 KroPor tennisbanen (waterdoorlatende beton) aangelegd in de Leisure branche, we zien we dan ook een enorme kans voor parken om die banen weer volle beleving te geven”.
Vorig jaar stonden ze in Hardenberg en Gorinchem met een minipadelbaan bij ons, maar dit jaar staan ze met een officiële KNLTB Padelbaan van 10x20m hal 7. Naast de demo’s en shows is er tevens de mogelijkheid om gratis clinics te volgen.

Voor meer info: www.padeltotaal.nl 0524-290752.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.