Bedrijfsnieuws

Outstanding tilt glamping naar nieuwe hoogte

Geplaatst op: 8 januari 2020

Een safaritent met uniek wolfskap dak en een kleine safaritent op hoogte. De stand van Outstanding was dit jaar een ware eyecatcher op de Recreatie Vakbeurs. De leverancier van ingerichte safaritenten kijkt met een voldaan gevoel terug op de beurs. De nieuwe interieurstijl viel goed in de smaak en de hoge Safaritent XS trok veel bekijks. Volgens Remco van de Fliert, adviseur bij Outstanding, is er veel vraag naar verhoogde safaritenten.

“We begonnen met bouwen op hoogte omdat sommige locaties daar simpelweg om vragen. Je overbrugt hiermee hoogteverschillen en kan de tenten zelfs tegen een bergwand plaatsen.”

Extra beleving bij de kampeerder

Toch is het steeds vaker meer dan noodzaak alleen. Het geeft de locatie een unieke uitstraling en zorgt voor extra beleving bij de kampeerder. Als voorbeeld noemt Remco een project bij Dyreparken in Noorwegen. “Hier hebben we 32 safaritenten gebouwd, waarvan een aantal op hoogte langs de waterkant. Een fantastisch gezicht al zeg ik het zelf. Wat we daarvoor nodig hadden? Extra hout en handige bouwers. Geen enkel probleem dus! En dan krijg je dit als resultaat, gaaf toch?” Ook tijdens de beurs werd er flink gebouwd op hoogte. Ditmaal bij safaripark Knuthenborg in Denemarken. “Hier hebben we zojuist een project van 25 safaritenten afgerond. De tenten die we op 2 meter hoogte hebben gebouwd grenzen aan de savanne. Niet alleen het geweldige uitzicht maakt dit project bijzonder. De kans om wilde dieren te spotten is erg groot. Soms lopen de giraffes en zebra’s gewoon langs de tenten!”

Bekijk de safaritenten!

Neem een kijkje op www.outstandingtent.nl voor meer informatie. Benieuwd naar de genoemde projecten? Bekijk de verhoogde safaritenten in Noorwegen hier: www.dyreparken.no/overnatting/safaricamp/ en bezoek www.knuthenborg.dk voor de tenten in Denemarken. 

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.