Uit Recreatief Totaal

Ontzorg je gasten en jezelf

Geplaatst op: 13 juni 2023 Geschreven door Linda Fijma

Laat Businesspoint* jouw groot- en klein inventaris verzorgen

Het is niemand ontgaan dat de recreatiegast tegenwoordig meer luxe, een unieke beleving en totale ontzorging verwacht. Zo ook in het aanbod van groot- en klein inventaris op vakantieparken. Roel Bonants, eigenaar van Businesspoint* laat weten bij hen aan het juiste adres te zijn. Businesspoint* is een vertrouwde en servicegerichte totaalaanbieder op het gebied van het adviseren, leveren, installeren en repareren in alle soorten recreatie van klein tot groot inventaris.

“Het heeft alles te maken met persoonlijke aandacht en goede service. Ik ben zelf een hele moeilijke klant in een winkel als er geen service wordt geboden. Ik ben ervan overtuigd dat wanneer je goed luistert naar de wensen van je klant en ze echt wilt ontzorgen, je ze aan je bindt. Ruim acht jaar geleden ben ik begonnen met Businesspoint*, waar we samen met onze collega`s altijd ons gebruikelijke motto hebben aangehouden ‘Wanneer ontzorgen je aanspreekt” vertelt Roel.

Inmiddels is Businesspoint* uitgegroeid tot een gerenommeerd aanspreekpunt voor advies, bestellingen, installaties en reparaties voor groot- en klein inventaris. Alle aangeboden producten zijn gebruiksvriendelijk, duurzaam en verkrijgbaar in zowel professionele als consumentenkwaliteit. En haar installatie- en reparatiedienst bezorgt, installeert en repareert door heel Nederland. Een van de voordelen is dat wij samengesteld persoonlijk assortiment met de klant opzetten om het bestellen zo eenvoudig mogelijk voor de klanten maken. Roel laat weten: “Werkelijk ieder product kan bij ons besteld worden wij werken met vele wereldwijde fabrikanten samen om voor onze klanten zo goed mogelijk productaanbod samen te stellen. Wij willen de klanten altijd ontzorgen en regelen daarom alles wat je te wensen hebt, van wasknijper tot het volledig inrichten van je accommodatie.”

Onder groot- en klein inventaris valt onder andere al het keukenapparatuur, was- en droogcombinaties, maar ook tv’s, potten of pannen. Bij Businesspoint* zijn ze voorloper op het gebied van hotel tv, waarmee je je gasten op een persoonlijke en entertainende manier kunt informeren over jouw park. “In 2015 zijn wij al gestart met het aanbieden van hotel tv, naar mijn idee een must in de verblijfsrecreatie. Helaas zien we dat de vakantieparken hier nog ver in achter lopen, vaak kopen ze nog onvoorbereide televisies en is het niet mogelijk deze interactief in te zetten. Op dit gebied valt er dus nog een hoop in te halen en daar helpen wij graag bij”, geeft Roel aan.

Bestellen van producten doe je via Businesspoint* eenvoudig centraal en decentraal via je eigen bestelplatform. “Wij willen onze klanten volledig ontzorgen”. Wij sturen je nooit van het kastje naar de muur om iets geregeld te krijgen en regelen alles zelf. Je hebt bij ons dan ook te maken met één aanspreekpunt die je kunt zien als je “persoonlijke verkoop assistent en sparringpartner”, sluit Roel af.

Over Businesspoint
Businesspoint is de servicegerichte totaalaanbieder voor de zakelijke markt. Zo verzorgen zij de meeste gebruikte producten (groot-en klein inventaris) voor diverse ondernemingen. Of het nu gaat om de meest voorkomende elektronicaproducten, matrassen, lampen, of bijvoorbeeld (tuin) meubilair, niets is Businesspoint te gek om jou geheel te ontzorgen. Hun motto is niet voor niets: ‘Wanneer ontzorgen je aanspreekt!’. Meer info: businesspoint.nl.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.