Bedrijfsnieuws

Mölke genomineerd voor Leerbedrijf van het jaar 2021/2022

Geplaatst op: 18 augustus 2021


Mölke is door de vakbond FNV Recreatie genomineerd voor de titel Leerbedrijf Recreatie van het jaar 2021/2022. Mölke mag hiermee de strijd aangaan met het in de volksmond zeer bekende Camping Bakkum en Vakantiepark de Schatberg. Het is een waardering voor de inzet die Mölke dagelijks doet om talenten breed op te leiden tot sectorspecialisten.

Bedrijven in de gehele recreatiesector kunnen genomineerd worden. Mölke is bij de FNV Recreatie op de radar gekomen door de tips van studenten, welke hun opleiding deels volgen op Mölke. Uit een eerste landelijke voorselectie van 17 recreatiebedrijven werd Mölke geselecteerd en mocht het zich presenteren voor de jury.

De jury beoordeelde hierbij onder meer de volgende aspecten: opleidingsklimaat voor leerlingen, stimulerend personeelsbeleid, begeleiding door een praktijkbegeleider, contacten met (hoge) scholen, deelname aan brancheactiviteiten, de mate van innovativiteit van het bedrijf en hoe onderscheidend het bedrijf is. “We zijn bijzonder trots op de leergierige studenten in ons recreatiebedrijf. Deze allrounders maken het iedere dag mede mogelijk dat we een slow living vibe aan onze gasten kunnen bieden. Want zij zijn degenen die dagelijks vrolijk onze gasten helpen en durven te switchen in functies.

Deze enerverende tijd komen we niet door zonder de eindeloze inzet van deze flexibele talenten. De uitdagingen in de sector zijn enorm, maar wij geloven erin dat we de uitdagingen als team aan kunnen. We staan vierkant achter ons getalenteerde vriendenteam, zodat zij zich altijd gesteund en vertrouwd voelen. Ze staan hierdoor sterk in hun schoenen en durven alle stappen te zetten om een verwonderende gastbeleving in Zonnig Zuna te realiseren.” Aldus Denise van de Maat, praktijkopleider en HR-manager.

Het doel van de verkiezing Leerbedrijf van het Jaar is om ambitieuze bedrijven uit het hele land hun talent te laten tonen. Zo zetten ze de toon van goede praktijkbegeleiding in de branche en daarmee staat het bedrijf in de spotlights bij toekomstige medewerkers. Op dinsdag 7 december 2021 wordt de winnaar van de titel: “Leerbedrijf Recreatie van het jaar 2021/2022” bekend gemaakt, tijdens de dag van de Recreatiemedewerker.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.