Bedrijfsnieuws

Julia toont haar ware karakter

Geplaatst op: 11 januari 2021 Geschreven door Julia

Afgelopen jaar vierde Julia uit Lochem haar 10-jarig bestaan. 10 jaar gepassioneerde medewerkers. 10 jaar geweldige klanten. 10 jaar betrouwbare samenwerkingspartners. 10 jaar uitdagende huisvestingsprojecten. 10 jaar indrukwekkende resultaten. Je kunt wel zeggen dat Julia graag voor een 10 gaat.  Uiteraard een geweldige mijlpaal, waar het bedrijf en haar medewerkers trots op zijn. Maar volgens Koen Colvoort (eigenaar Julia) vooral een springplank voor de toekomst. Want Julia zit bomvol ambitie, potentie en is volop in ontwikkeling. It’s just the beginning!

10 jaar ondernemerschap

Wat 10 jaar geleden begon als de ondernemersdroom van twee oud-collega’s is uitgegroeid tot het Julia van vandaag. Een geweldige reis met een bevlogen team, geweldige klanten, een kantoor in Lochem, Concept Galleries in Amsterdam & Rotterdam en diverse indrukwekkende huisvestingsprojecten waar Julia haar stempel op mocht drukken. Interieur, exterieur of turn key. Qua design & build heeft Julia haar footprint achtergelaten. Lokaal, nationaal en internationaal.

Vanaf eind 2018 zwaait Koen Colvoort alleen de scepter. Geen eindpunt van de reis, maar juist een startpunt voor het waarmaken van de groeiambitie. Ondernemen tegen de stroom in. Daar wordt deze ondernemer blij van.

Nieuwe koers

Het afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de toekomst van Julia. Zowel IN als AAN de organisatie. Julia toekomstbestendig maken voor de komende 10 jaar; dat was het doel. In dit kader lanceerde Julia een nieuwe strategische koers en visuele identiteit. Julia claimt de propositie: hèt regisseursburo dat professionele huisvesting een persoonlijk karakter geeft. Focus hierbij ligt op relaties nog meer toegevoegde waarde bieden en ontzorgen bij het ontwerpen, ontwikkelen, regisseren en realiseren van indrukwekkende huisvestingsprojecten. Full service ontzorgen. Nu en in de toekomst. Met de nieuwe payoff laat Julia haar ware karakter zien; Designed to build character.

Een professionele stap vooruit. Intern en extern. Eén die past bij de ambitie, visie en karakter. De vertrouwde dienstverlening en kwaliteit in een passende uitstraling.

www.julia.eu

Julia werkt o.a. voor VANMOOF / BDO / Van der Valk / Landal GreenParks / Vitens / Unibail Rodamco / BNP Paribas / Huawei / Barista Cafe / WestCord Hotels / MEG

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.