ProductnieuwsUit Recreatief Totaal

Inscape zeer populaire attractie op Recreatie Vakbeurs

Geplaatst op: 2 januari 2020

Tijdens de Recreatie Vakbeurs was in de beursstand van Ballen Enzo een ‘Inscape’ opgesteld. Veel geïnteresseerden hebben de deur naar de schatkamer weten te openen! De interesse was overweldigend, Ballen Enzo kijkt dan ook terug op een zeer succesvolle beurs. 

Inscape

Een Inscape is eigenlijk het tegenovergestelde van een escaperoom. Je ontsnapt niet uit een ruimte, maar je moet een ruimte of object zien te openen. Het doel is om de code te kraken en de buit veilig te stellen. In een escaperoom passen doorgaans 8 spelers, een Inscape kan daarentegen door grotere groepen tegelijk worden gespeeld. De code is te kraken door verschillende puzzels en raadsels, verspreid over een camping, speeltuin of recreatiepark, op te lossen. Het aantal puzzels, de complexiteit en afwerking wordt afgestemd op uw wensen en budget. Bij het ontwikkelen van de puzzels wordt rekening gehouden met de vernieuwbaarheid van de puzzels, zodat de Inscape interessant blijft voor de terugkerende gast.

Buitenvertier

Recreatieparken zijn altijd opzoek naar leuke activiteiten om bij weer of geen weer, gasten de leukste tijd te bezorgen. Ballen Enzo ontwerpt sinds 2015 passende binnenfaciliteiten zoals kinderspeelhoeken (ook voor de retail), speeltoestellen, lasergame arena’s en escaperooms. Al vaak hebben wij de vraag gehad, of we ook buitenvertier kunnen verzorgen. Dat kan vanaf nu met de Inscape. De puzzels kunnen namelijk zowel binnen, als buiten worden geplaatst.

Over Ballen Enzo

Vanuit onze locatie in Moordrecht werken wij aan het ontwerp en de productie van al onze projecten. We gebruiken veel hout en andere hoogwaardige materialen en produceren met moderne apparatuur zoals lasersnijders en 3d-printers. Als klap op de vuurpijl kunnen wij bekend maken dat Ballen Enzo is genomineerd voor de Ondernemersprijs Midden-Holland in de categorie MKB! 

Meer informatie:

Ballenenzo.nl

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.