Bedrijfsnieuws

Het Heijderbos wint Beste Zwembad van het Jaar Verkiezing

Geplaatst op: 11 december 2015

Center Parcs domineert bij verkiezing

Afgelopen maandag vond de feestelijke Award uitreiking plaats van de ‘Zwembad van het Jaar’ verkiezing. Center Parcs was met 5 parken genomineerd in de categorie Vakantieparken en Hotels. Center Parcs Het Heijderbos in Heijen ging er dit jaar vandoor met de nummer 1 positie. Het zwembad ontving een 9.54.

Eerst prijs werd in ontvangst genomen door General Manager van Het Heijderbos Jordy Tabor (met beker) en zijn team
Center Parcs valt in de prijzen

Niet alleen Het Heijderbos viel in de prijzen. De nummer 3, 4, 5 en 6 posities waren ook voor Center Parcs. De Aqua Mundo’s van Center Parcs doen het goed bij de consumenten en zijn een ware belevenis. Andres Neira de Back, marketing directeur Center Parcs: ‘Wij zijn enorm blij met deze prijs. Maar liefst 5 zwemparadijzen in de top 6. We besteden veel aandacht aan de subtropische waterwereld van Center Parcs. Voor gasten is het één van de hoogtepunten in het park. Deze prijs is de bevestiging dat consumenten enthousiast zijn over de Aqua Mundo’s en daar doen we het voor!”

Naast de nummer 1 positie van Het Heijderbos vielen ook Aqua Mundo De Huttenheugte (nummer 3, cijfer 9,13), Aqua Mundo De Eemhof (nummer 4, cijfer 8,93), Aqua Mundo De Kempervennen (nummer 5, cijfer 8,88) en Aqua Mundo Het Meerdal (nummer 6, cijfer 8,82) in de prijzen!

Consumenten konden tussen 9 oktober en 13 november stemmen op hun favoriete zwembad via www.zwembadvanhetjaar.nl.


Over Center Parcs Europe – www.centerparcs.nl

Center Parcs Europe -Europa’s grootste aanbieder van korte vakanties- is onderdeel van de Groupe Pierre & Vacances Center Parcs. Center Parcs bezit 21 Europese parken en ontvangt jaarlijks 3,6 miljoen gasten. Het totale aantal accommodaties bestaat uit 14.041 appartementen en bungalows in Europa. In 2014/2015 realiseerde Center Parcs een omzet van 586,2 miljoen euro.

Uw nieuws op de website

Heeft u interessant nieuws of een bijzonder verhaal? Laten het ons weten via [email protected] of via deze handige upload module. Denk hierbij bijvoorbeeld aan de lancering van een nieuw product, bedrijfsovername, de opening van uw nieuwe locatie, of wat te denken van het winnen van een award.